FairPet holistisk kvalitet foder
Er din hund ell. Kat i underskud...
Rene og naturlige kvalitets tilskud til din
hund og kat
Slider

Tilskudsprodukter med omtanke for din hund og kat

I dyreuniverset findes der også begreber som livsstilssygdomme, herunder allergi, dysplasi  og dårlig mave. Vi bestræber os på at tilbyde dig og din hund – eller kat – det allerbedste med udgangspunkt i de behov, hunde7katte måtte have.

Ligesom med mennesker er den første tid af hundens/kattens liv utrolig vigtig i forhold til den sundhed og velvære dyret vil opleve som voksen. Derfor er det vigtigt, at man som ejer af en hvalp/killing sætte sig ind i dennes anatomiske behov og giver den en ernæring som tilgodeser disse behov.

Vil du gerne give din kat/hund et naturligt tilskud af essentielle vitaminer og mineraler?

Ligesom med mennesker er det altid en god idet at supplere et kvalitetsfoder som forhandlet hos Fairpet med naturlige vitaminer, mineraler og essentielle olie.

Vi forhandler kun naturligt (ikke kemiske) fremstillede tilskudsprodukter fra Nordpet

Døjer din hund eller kat med dårlig mave?

I så fald kan du hjælpe den tilbage på sporet med koncentrerede mælkesyretabletter, fibre og en korrekt og skånsom kost. Diarré hos hund eller kat skal stoppes, da det ellers kan føre til dehydrering og følgeproblemer.

Behandling og bakterieflora

Især hos hundehvalpe skal diarré stoppes i en fart, da hvalpe er mere sårbare over for dehydrering. Vi anbefaler mælkesyrebakterier af typen Probiotics sammen med Prebiotics som kilde til fiber og inulin. Med denne kombination kan man skabe eller gendanne bakteriefloraen, og derfor får den vores anbefaling.

Personlig vejledning

Ønsker du råd og vejledning til at sammensætte det bedste foder og tilskudsprodukter er du velkommen til at kontakte os på info@fairpet.dk, så finder vi sammen en foderplan og løsning.

Anbefalede produkter til dig: