Islandsk fårehund nægtede at spise

Han har nu fået 1 sæk Golden Eagle Lam og Ris. Vi synes hans mave er blevet meget bedre. Og så har vi endelig fået ham til at spise!! Det er noget helt nyt. Før var vi nødt til at blande noget i. Nu er det sjældent han levner. Så vi vil gerne bestille noget mere foder …

Islandsk fårehund. Problemer med dårlig mave og er enormt kræsen.

Egentligt en ret utrolig virkning

Hjælp!! Hvad skal jeg gøre. Hun springer rundt som en gazelle og har tonsvis af energi. Jeg kan næste ikke følge med!
Nå, det var bare for sjov:-) Hun er så pepfyldt med dejlig energi, og hendes mave er i tiptop stand. Det er helt utroligt. Vi har brugt Golden Eagle i et år cirka. Og hun har det helt fantastisk. Egentlig ret utroligt, når der ikke er tale om diætmad i den forstand.

Border Collie. Dårlig fordøjelse, tynd afføring, ofte vandig. Ingen energi. Alt var prøvet.

Min dyrlæge har komplimenteret mine hunde

Jeg har prøvet flere mærker. Og hver gang måtte jeg hele tiden dulme min dårlige samvittighed. For nok kunne mærket love en masse ting. Men når jeg nærlæste pakken og sammenholdt det med det jeg ved som diætist, blev jeg så skuffet. Nu giver jeg mine hunde EaglePack Holistic. Og for første gang har jeg rigtig god samvittighed over at give dem tørfoder. De har det bare SÅ godt begge to, og selvom det er lidt dyrere og fragten skal lægges oveni, så gør jeg det meget gerne. Selv min dyrlæge har komplimenteret mine hunde for deres sunde udseende og vitalitet.

Blandingshunde. Vil gerne give min hund det bedste foder jeg kan finde

Nu er min kats pels fin igen

Vi har brugt Golden Eagle Sensitiv Cat i ca. 4 måneder. Siden vi vi begyndte på at bruge foderet, har hendes pels langsomt ændret sig, og er nu ikke så tør mere. Hun fælder ikke i totter – og ikke hele tiden heller. Vi ved endnu ikke om det går bedre med ørerne, men vi kan i hvert fald konstatere, at hun har fine og rene ører indtil videre.

Kat – semilanghåret blandingskat. Problemer med at pelsen blev fældet i totter hele året rundt. Følsom overfor øremider.