FairPet holistisk kvalitet foder
VORES MISSION
Slider

Historien om FairPet

Det var med stor passion og et brændende hjerte for vores firbenede venners ve og vel, at vi overtog FairPet i slutningen af 2018. Det gav os mulighed for at videreføre produkterne fra GOLDEN EAGLE HOLISTIC HEALT i Danmark.

FairPet overtog i starten af 2019 Nordpet, og derved sikrede vi os ligeledes, at nogle helt enestående og naturlige tilskudsprodukter er tilgængelige for FairPet's kunder.

I FairPet er vi af den fulde overbevisning, at de gamle ordsprog “sundhed kommer indefra" og “du blir hvad du spiser” også gør sig gældende for vores kæledyr. Vi er også overbeviste om, at det rigtige foder kan spare på dyrlægebesøgene, som kan være et dyrt bekendtskab.

Vi mener, at kun det bedste er godt nok! Derfor kan man som kunde hos FairPet forvente kvalitetsprodukter, et højt serviceniveau med professionel vejledning i det rette fodervalg samt hurtig levering. Vi har mange års erfaring og vejledning i ernæring, fodersammensætning og trivsel.

FairPet er rigtig glade for, at Randi Plesner har valgt at forsætte som vores foder- og ernæringsspecialist. Ligeledes er Nordpets tidligere ejer også i vores netværk for at sikre vores gamle og nye kunder den bedste ekspertise, når det kommer til ernæring, fodervalg og tilskud til kæledyr.

Hanne Méndez
Daglig leder
Hanne er den nye kvinde i føre sædet. Hun står for den daglige ledelse og sikrer den høje kvalitet af både produkter, service og hurtig levering. Det er Hanne i vil møde i butikken og stemmen der vil tage imod jer på tlf. Hannes mål er at videreføre den holistiske tankegang i Fairpet. Hanne har selv haft stor hund i en del år.
Skriv til HanneRing til HanneBliv' ven på Facebook
Fernando Méndez
Altmuligmand
Fernando er gift med Hanne og derfor også en del af Fairpet. Han er firmaets altmuligmand, men har dog sit eget fuldtids job at passe. Fernandos tilgang til hundemad og trivsel er lige præcis den tankegang Fairpet repræsenterer. Herudover har han selv haft store hunde igennem det meste af sit liv.
Skriv til FernandoRing til Fernando
Randi W. Plesner
Foderrådgivning
Randi er idekvinde og iværksætteren bag Fairpet. Hun har siden 1999 været dedikeret til at sikre vores firbenede familiemedlemmer den bedste ernæring og opvækst og var kvinden der fik Golden Eagle Holistic Health til DK. Randi været opdrætter 2000-2018 og altid taget udgangspunkt i den holistiske tilgang. Som vores foder- og ernærings specialist er Randi altid klar til at hjælpe / vejlede hvis du har brug for hjælp.
Skriv til RandiRing til Randi