Naturligt hundefoder og kattefoder fra Golden Eagle Holistic Health

Naturligt hundefoder og kattefoder fra Golden Eagle Holistic Health® bygger på en grundtro om, at alle hunde og katte skal have den bedste ernæring der kan opdrives – og at deres foder skal komme fra dyr, som også har haft et godt liv

Naturligt hundefoder og kattefoder fra Golden Eagle Holistic Health er udviklet med friske, naturlige og sunde ingredienser fra hver af de 5 fødevaregrupper. Foderet er 100%  afbalanceret, så det hele er skræddersyet til din hund og kat. Kødet i foderet er fra fritgående dyr.
Golden Eagle Holistic Health® innovative fremstillingsmetoder er verdens mest moderne og avancerede. Den beskyttede metode sikrer at alle ingrediensernes ernæringsmæssige egenskaber bliver i foderet.
Opskrifterne i Golden Eagle Holistic Health® natuligt hundefoder og kattefoder er sammensat ud fra nyeste forskning. Seneste viden indenfor hundes og kattes sundhed er grundstenen i foderet.

Din hund og kats DNA er er fare

Seneste evidensbaseret viden indenfor genetisk forskning fortæller om en meget skræmmende effekt. Kemikalier og syntetiske ingredienser i standard hunde- og kattefoder, har meget uheldige konsekvenser for din hund og kats sundhed. Disse helt unødvendige ingredienser laver ikke bare ravage her og nu, i din hund og kat. Det er nu bevist, at den negative effekt også har ødelæggende virkning på din hund og kats DNA! Og hvorfor så det?
Det er fordi man nu ved, at alt hvad der kommer af påvirkning udefra også påvirker DNA: Miljø, ernæring, stress mv., påvirker alle levende væseners gener og DNA! Så når du spiser usundt FØR du bliver gravid, så er dine celler allerede påvirkede af den usunde levevis. Cellerne påvirker dine arveanlæg, dit DNA. Og når du så bliver gravid, fører du disse negative konsekvenser af din usunde levevis videre til dit barn. Uhyggeligt, ikke?Disse stoffer virker ligesom pesticider i dit barns krop. Sådan er det også med foder til din hund og kat.
Derfor indeholder Golden Eagle natuligt hundefoder og kattefoder ingen syntetiske tilsætningstoffer eller kemikalier.
Kød er nøje udvalgt og kommer fortrinsvist fra fritgående dyr og vildlaks fra dybhavene omkring Alaska.

Ingen skjulte ingredienser:

Du finder ingen skjulte “gruppelister” med uspecificerede kødtyper (fx. “fjerkræ”, “fisk” “klovdyr”). Ingen ingredienser der i stedet for deres egentlige navn, gemmer sig bag etiketter som “EU godkendte ingredienser”. Det er et begreb der desværre dækker over ingredienser af virkelig dårlig kvalitet – man vil bare ikke fortælle dig hvad det er.
På sækkene af Golden Eagle naturligt hundefoder og kattefoder finder du den komplette liste af ingredienser, med fuld forklaring på brugen af dem. På den måde får du den bedst tænkelige information om, hvad du giver din hund og kat at spise. Den helt naturlige og holistiske næring fra Golden Eagle varianterne sikrer din hund og kat et sundt og langt liv.

Fokus på dyrevelfærd og optimal sundhed for et liv i super trivsel!

Atlanterhavs vildlaks har et ekstremt højt indhold af Omega3 – især DHA. Vildlaks indeholder nogle af de essentielle næringstoffer og fedtsyrer som din hund og kat har brug for, for et godt helbred og en superklar hjerne. Bemærk, at det kun er VILDLAKSEN der har det høje Omega3 indhold!!
Golden Eagle Holistic Health® naturligt hundefoder og kattefoder har et bredt udvalg af varianter. De er – naturligvis – ikke racespecifikke. Bare fordi din hund er en labrador, har den ikke andre behov end fx. en puddelhund. Golden Eagle tænker mere optimeret, og sætter fokus på de behov som alle hunde og katte har. Lige fra hvalp til senior. Fra killing til voksen kat. Dét som fx. en Schæfer har brug for, har alle andre racer også brug for. Vidste du forresten, at racespecifikt foder KUN er produceret for at få mere hyldeplads? Og hvad skal en blandingshund gøre, når ingen vil lave et specifikt foder til den? 🙂 – Golden Eagle har fokus på din hund og kat. Ikke på u-bæredygtig og useriøs produktion.

Fokus på forebyggelse af disponerede sygdomme

Golden Eagle Holistic Health naturligt hundefoder og kattefoder har med flere af varianterne også sat fokus på en række lidelser. Allergier og disposition for nedarvede sygdomme som fx. Epilepsi og hjertelidelser kan ofte afhjælpes. Genetisk disponerede sygdomme hos hund og kat, har en risiko for at komme til udtryk ved forkert ernæringsmæssig påvirkning. Der er stoffer, der udløser sygdommen ved forkert ernæring. Golden Eagles patenterede sammensætning har fokus på denne kædereaktion, ved blandt andet at være helt fri for de skadelige kemikalier og syntetiske tilsætningsstoffer, som desværre findes i rigtig mange fodermærker idag. Men også ved at sikre, at foderet KUN indeholder præcis dét som din hund og kat har brug for.

Den sunde sammensætning af ingredienser i Golden Eagle Holistic Health® naturligt hundefoder og kattefoder sikrer en afbalanceret ernæring på alle niveauer, i hvert et måltid – hver eneste dag, og tager udgangspunkt i vores kendte madpyramide.

Mere om Golden Eagles ingredienser:

Golden Eagle kødProteiner

Fundamentet i alle Golden Eagle Holistic Health® varianterne er god, mager protein. Kvalitetskød som fx. and, vildlaks, kylling, gris, lam og æg gør ikke kun kun foderet ekstra appetitligt for din hund og kat – GE’s protein sikrer din hund og kats behov for animalsk protein og aminosyrer. De er din hund og kats byggeklodser, og sørger for god vækst og muskler.

Grøntsager

Et bundt af friske grøntsager i alle Golden Eagle Holistic Health® varianterne. Du finder gulerødder, kartofler, ærter, tomat og lucerne alfalfa. Disse grøntsager sikrer det høje indhold af vitaminer og vigtige kulhydrater, fiber og forskellige mineraler. Og fordi grøntsagerne er friske og hele – og dermed ikke forarbejdede eller frosne, og fordi de ikke udsættes for høj varme, bevares smag og duft og vigtige næringsstoffer og antioxidanter, som bevarer din hund og kat sund hele livet

Frugtgruppen

De friske, hele æbler som bruges i Golden Eagle Holistic Health® hundefoder og kattefoder sikrer en række vigtige, beskyttende næringsstoffer, gode kulhydrater og fiber – altsammen helt essentielle for din hund og kats sundhed. Antioxidanten, vitamin C, hjælper med at skabe og bevare sunde nye celler og med at hele sår. Potassium fremmer den neuromuskulære udvikling. Og antioxidanterne, Beta-caroten og A vitamin bidrager til et godt syn, knogle og tandudvikling, og beskytter endvidere mod infektioner. Endvidere er æbler og tranebær tilsat for at sikre et ekstra højt niveau af antioxidanter.Golden Eagle hundefoder olie og fedt

Korn/Kerne gruppen

Al korn i Golden Eagle Holistic Health® hundefoder og kattefoder er helt kerner, der er malet direkte i foderet. De udgør en vigtig B-vitamin kilde, kulhydrater, jern, fiber og selen. Der anvendes kun hele korn fra ris, brune ris, havre og byg. Ingen hvede, ingen majs. Naturligvis.

Fedt og olie gruppen

Fedtstoffer og olier sikrer en god hjerneaktivitet, sund hud, blank pels, godt syn, smidige led. Høj kvalitets fedtstoffer og olier er helt nødvendige for din hund og kats sundhed. I Golden Eagle anvendes kun kvalitetsfedtstoffer fra kylling, and og lam og olier fra hørfrø og laks. Olie og fedstof bidrager også til en dejlig smag og duft, og det er fra denne gruppe, at alle de essentielle fedtsyrer kommer, dvs. Omega fedtsyrerne 3, 6 og 9.

Og på toppen af det hele tilsættes Golden Eagles specialudviklede Nutraceuticaler: Beta-Caroten, Carnitin, Glucosamin, Chondroitin, MSM, Probiotics og Prebiotics og Taurin.