Om FairPet

FairPet importerer og distribuerer holistisk, naturligt hundefoder og kattefoder, samt eksklusive, bæredygtige produkter, produceret under gode, humane forhold, og hvor der er tages ekstraordinært hensyn til miljø og sundhed

FairPet sælger ved direkte salg til private, og har endvidere nogle få, kvalitetsbevidste forhandlere, der er uddannet hos mig og som ved, hvor vigtig god ernæring, træning og holistisk tankegang er.

Mit mål er at tilbyde det bedste mix af holistisk, naturligt foder til hund og kat i bedste kvalitet med dokumenteret virkning, samt legetøj og tilbehør i ekstra god og bæredygtig kvalitet.

Jeg synes det er vigtigt at du som bruger får den bedst mulige information. Derfor skriver jeg med jævne mellemrum artikler, og produkterne vil ofte være med længere beskrivelser end du er vant til.

Du kan altid kontakte mig ved at sende en sms på 61309802. Du kan også skrive en mail til mig på support@fairpet.dk. Så skal jeg gøre mit bedste for at vende tilbage til dig så hurtigt jeg kan.
På telefon 9851 0100 kan du være heldig at fange mig. Men virksomheden her består kun af mig. Så fortvivl ikke, hvis jeg ikke lige sidder ved telefonen og besvarer dit opkald med det samme. Det kan sagtens være, at jeg er ude og hjælpe en kunde, eller måske har hvalpe, som skal fodres. Så skriver du bare en mail eller SMS, så skal jeg nok vende tilbage til dig 🙂

Du kan altid kontakte mig vedrørende spørgsmål om træning, adfærd, spisevanskeligheder, allergi, pels og hud problemer, maveproblemer mv. Vi finder som regel altid en løsning der er helt rigtig for dig

Jeg har været dedikeret til – og studeret – hundes og kattes sundhed siden 1999

HVEM ER JEG?

Siden 1999 har jeg været dedikeret til at sikre vores firbenede familiemedlemmer den bedste ernæring og den bedste opvækst. De skal have samme vilkår som os to-benede.
Det har givet mange udfordringer – og ikke mindst en ekstra uddannelse indenfor ernæring af hund og kat, samt uddannelse i adfærd og træning af hund.
Jeg er uddannet træner og adfærdsbehandler, og er særligt fokuseret på adfærd. Derudover er jeg opdrætter siden 2000, og er især glad for at avle terapihunde. Jeg tilbyder dig en mulighed for at give din hund eller kat en super form, når det handler om ernæring.
Det er din hund og kat, og samspillet imellem dig og dit kæledyr, som er i fokus her hos mig. Det betyder samtidig, at du kan få gode råd om rigtig mange emner og udfordringer: Du kan også få træningstimer, 1-1 hjælp med problemer i samspillet med din hund, samt bestille mig til foredrag om ernæring af hund i almindelighed (altså ikke produktorienteret).

Kun originale, bæredygtige produkter

Idag distribuerer jeg flere produkter, lige fra Holistisk hundefoder og kattefoder, allergifoder og kornfrit foder fra Golden Eagle til bæredygtigt, kvalitets tilbehør og legetøj.
Mine helt store mærkehits – foruden vores populære foder til hund og kat fra Golden Eagle – er Major Dog legetøj og træningstilbehør, Mælson fodertønder, hundebure og tilbehør, samt TailWags håndlavede hundeliner og hundehalsbånd.
Du kan være sikker på, at jeg ikke går på kompromis med kvalitet.
Kopivarer, lavet af billigt plastik, er ikke lige os. Den originale vare, fx. DryBox fodertønden fra Mælson, er nu engang den, du er bedst tjent med. Den holder længere, er gennemtestet og ser bedre ud, og de mærker, som vi distribuerer, er produceret på bæredygtige fabrikker med høj standard, også omkring arbejdsforhold (i modsætning til kopivarer).
FairPet er medlem af WSPA, den verdensomspændende organisation for bekæmpelse af dyremishandlinger, samt RED ORANGUTANGEN. Vi har faktisk adopteret en Orangutang i Red Orangutangen. Han hedder Toby.

Kort og godt om FairPet:

FairPet er:
  • meningsdannende og specialiceret i holistisk helse og ernæring af hund og kat

FairPet ApS tilbyder:

  • Online butik med informationscenter på alle produkter
  • Artikelsamling, med dybdegående information
  • En lagerbutik på adressen i Mariager som har åben efter forudgående aftale
  • Videnbaseret ekspedition og konsultation for optimal hjælp indenfor såvel ernæring som aktiviteter og pleje
  • Seminarer og workshops i klubber og foreninger med emner indenfor holistisk ernæring og pleje – på forespørgsel
  • 1-1 træning/hjælp, hvor kun du, din hund og jeg er på pladsen, og hvor jeg hjælper dig med problemer af forskellig type