FairPet holistisk kvalitet foder
DIN KAT BLI'R HVAD DEN SPISER
Slider

Tre gode grunde til at vælge kattefoder fra Golden Eagle Holistic Health®

Kattefoder fra Golden Eagle Holistic Health® er naturligt og bygger på en grundtro om, at alle katte skal have den bedste ernæring, der kan opdrives. Derfor kommer alt foderet fra dyr, som også har haft et godt liv. Det betyder blandt andet, at kødet i foderet er fra for eksempel fra fritgående dyr.

Foder af alle fem fødevaregrupper

Naturligt kattefoder fra Golden Eagle Holistic Health er udviklet med friske, naturlige og sunde ingredienser fra hver af de 5 fødevaregrupper. Foderet er 100% afbalanceret, så det hele er skræddersyet til din kat.

Fremstillingsmetoden sikrer ernæring

Golden Eagle Holistic Health® innovative fremstillingsmetoder er verdens mest moderne og avancerede. Den beskyttede metode sikrer at alle ingrediensernes ernæringsmæssige egenskaber bliver i foderet.

Fremstillingsmetoden er forskningsbaseret

Opskrifterne i det 100 % natulige Golden Eagle Holistic Health® kattefoder er sammensat ud fra den nyeste forskning. Det gør det muligt for os at sikre, at vi bruger den nyeste viden om kattes sundhed som grundsten i produktionen af foderet.

Med Golden Eagle Holistic Health® sikrer du din hunds eller kats optimale ernæring. Du finder hele vores udvalg nedenfor.