Udgivet i Skriv en kommentar

Er din hund trist? Sådan hjælper du den!

Det her er historien om Holger: En hund, der med ernæringsrig kost og nøje udvalgte kosttilskud genvinder sin sunde og glade væsen.

Hunden ændrer adfærd
Holger er en stor hund, en landseer-blandingsrace, der altid har været en glad og livlig hund. Men da jeg møder den, udviser den trist og sky adfærd, og den hilser knap nok på mig. Holger har problemer: Han døjer med problemer med øre- hud- og kraftig kløe, og hans godhjertede ejer har snart prøvet alt.

Holger har været til dyrelæge, og som det af og til sker, har dyrelægen ordineret antibiotika og binyrebarkhormon. Desværre har medicin ofte bivirkninger, og derfor kan en forebyggende indsats til hunde som Holger være en god idé. For Holger var løsningen en kombination af ernæringsrig foder, to kosttilskud og øre-rens hver 14. dag, for det gjorde Holger til sit gode, gamle selv. Men hvad behøver din hund? Du finder information om kosttilskuddet i de enkelte produktbeskrivelser, og du kan læse vores bedste anbefalinger i artiklen: ”Er din hund på medicin? Sådan håndterer du det”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *