Golden Eagle Holistic Health – Senior hundefoder

DKK599,00

Senior hundefoder fra Golden Eagle er særligt udviklet til ældre, voksne hunde, der ikke spiser så meget, eller skal holde den slanke linje, samt til hunde med overvægt, samt hunde der skal fastholde den slanke linje på grund af fx. HD eller andre knogle lidelser. Velegnet til alle racer.

12 kg

Ikke på lager

Beskrivelse

Senior hundefoder fra Golden Eagle. Helt naturligt, velsmagende hundefoder til Senior hunde og til overvægtige hunde – 12 kg

Svært at vælge? Find den rigtige variant til din hund lige her

Senior hundefoder er velegnet til alle racer. Golden Eagle Senior hundefoder er særligt udviklet til ældre, voksne hunde, der ikke spiser så meget, eller skal holde den slanke linje, samt til hunde med overvægt.

GE Senior hundefoder er udviklet til at støtte en god aldring. Gamle hunde kan ikke optage næring nær så godt som yngre hunde og de bevæger sig ikke så meget. Golden Eagle Senior hundefoder er udviklet til netop gamle hunde. Der er mere protein og mindre fedt – og vel at mærke fedt af den allerbedste kvalitet.

Overvægtige hunde skal også være mætte. Senior har et lavt fedtindhold, helt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Fedt er nødvendigt for at din overvægtige hund har energi og føler sig mæt. Golden Eagle Senior hundefoder indeholder mere protein for at din hund føler sig mæt og godt tilpas, og hele tiden har energi til at bevæge sig, så den taber sig.

Optimal ernæring giver dig en glad og rask hund

Proteinkilderne i Golden Eagle hundefoder er alle fra fritgående dyr, og der er 4 forskellige kilder: kylling, gris, laks og æg. Det sikrer en optimal proteinbalance for din hund
Ekstra høj kvalitet fedt og olier for god energi og skinnende pels, fra Vildlakseolie (Omega-3- ekstra rig på EPA og DHA (de to typer Omega3, som hunden kan optage og omsætte). Kyllingefedt (også skind) som er ekstra rig på Omega6, for fantastisk lækker pels!

Kulhydratkilderne er hele ris, brune ris og havre. Udvalgt specielt for deres høje næringsværdi – faktisk over 60 næringsstoffer.
INGEN hvede, INGEN majs og INGEN soya, da disse er kategoriseret som allergener.
Højkvalitets fiber, der også virker væskeregulerende.
Frugt og grøntsager er uden sprøjtemidler og udvalgt for deres holistiske virkning
Golden Eagle Naturligt hundefoders særlige, patenterede mix af nutraceuticaler og MicroHealth(R), BioHealth(R) and Lactohealth(R), som fokuserer på specifikke næringsmæssige krav hos hunden, gør foderet til et af de mest avancerede af sin slags i verden

Ingredienser:

Malet og tørret kylling, hele brune ris, hele hvide ris, havre, kartoffel, raffineret kyllingefedt (konserveret med vitaminer), hørfrø, tomat, Rødbede, Tørret æg, Malet og tørret laksekød, Malet og tørret svinekød, ærter, gulerødder, Lucerne, lakseolie, kyllingelever sky, Monosodium fosfat, Salt (natrox), Kalium klorid, Kelp, Yucca, JoinCare Pack, Tørret æble, Tranebær, Selen, Beta caroten, L’carnitin, mineraler og vitaminerIndeholder Golden Eagles naturlige og holistiske tilskud MicroHealthTM, BioHealthTM and LactohealthTM

Garanteret Analyse:

Råprotein min. 26%
Råfedt min. 11%
Råfiber max. 3,6%
Aske max. 9,5%
Vitamin A min. 26.000 IE/kg
Vitamin D3 min. 1823 IE/kg
Vitamin E min. 248 IE/kg
Vitamin C min. 37,8 mg
Kobber max. 20 mg./kg
Kalcium max. 1,5%
Fosfor min. 1,1%
L-Carnitin min. 121,5 mg
Omega 6 min. 2,8%
Omega 3 min. 0,8%
Hydrolysat af krebsdyr
(glucosaminkilde) min.
665mg/kg
Plus et fuldt supplement af B vitaminer og spormineraler

Yderligere information

Vægt 12.5 kg

Ingredienser

Ingredienser:
Malet og tørret kylling, hele brune ris, hele hvide ris, havre, kartoffel, raffineret kyllingefedt (konserveret med vitaminer), hørfrø, tomat, Rødbede, Tørret æg, Malet og tørret laksekød, Malet og tørret svinekød, ærter, gulerødder, Lucerne, lakseolie, kyllingelever sky, Monosodium fosfat, Salt (natrox), Kalium klorid, Kelp, Yucca, JoinCare Pack, Tørret æble, Tranebær, Selen, Beta caroten, L’carnitin, mineraler og vitaminerIndeholder Golden Eagles naturlige og holistiske tilskud MicroHealthTM, BioHealthTM and LactohealthTM

Garanteret analyse

Råprotein min. 26%
Råfedt min. 11%
Råfiber max. 3,6%
Aske max. 9,5%
Vitamin A min. 26.000 IE/kg
Vitamin D3 min. 1823 IE/kg
Vitamin E min. 248 IE/kg
Vitamin C min. 37,8 mg
Kobber max. 20 mg./kg
Kalcium max. 1,5%
Fosfor min. 1,1%
L-Carnitin min. 121,5 mg
Omega 6 min. 2,8%
Omega 3 min. 0,8%
Hydrolysat af krebsdyr (glucosaminkilde) min. 665mg/kg

Plus et fuldt supplement af B vitaminer og spormineraler

Hvorfor vælge vores foder

Hvorfor vælge vores foder?
Din firbenede bedste ven fortjener det bedste. Her på siden kan du blive klogere på indholdet i det naturlige og holistiske foder Golden Eagle Holistic Health®.

Det sunde og naturlige valg
Vi har dine behov i fokus. Derfor består vores foder af nøje udvalgte råvarer, herunder vildlaks fra Atlanterhavet på grund af det utrolig høje omega 3-indhold. Nedenfor kan du læse, hvad vi har lagt vægt på i opbygningen af vores hunde- og kattefoder. Det har vi gjort noget ud af, fordi vi går op i, at din firbenede bedste ven kan få det, den har brug for.

Fokus på dine behov
Alt foder af typen Golden Eagle Holistic Health® er naturligt kvalitetsfoder produceret med udgangspunkt i en holistisk tankegang. Hunde- og kattefoderet er ikke racespecifikt, så uanset om du har en lille kat eller en stor schæfer, sikrer vi dig en naturlig kost af høj kvalitet.

Proteiner
Kød er en solid kilde til protein. Derfor består alle foderprodukterne af typen Golden Eagle Holistic Health® af kvalitetskød som kilde til mager protein. Din hund eller kat har ligesom mennesker behov for animalsk fedt og forskellige aminosyrer, og dette behov imødekommer vi ved at tilbyde foder, der består af and, vildlaks, kylling, gris, lam og æg.

Grøntsager
Din hund eller kat har også behov for vitaminer, fibre og forskellige mineraler. Grøntsager er en vigtig kilde hertil, og derfor indeholder alt foder af typen Golden Eagle Holistic Health® grøntsager i form af gulerødder, kartofler, ærter, tomat og bælgplanten lucerne alfalfa. Kvalitetsstemplet ligger i, at alle grøntsagerne er bearbejdet friske og hele frem for opvarmede eller frosne. Det gør vi for at sikre, at nærringsstoffer, antioxidanter, duften og smagen bliver bevaret.

Frugtgruppen
Når du vælger vores kvalitetsfoder, sikrer du din hund eller kat en række vigtige og beskyttende næringsstoffer og fibre. Vi opbygger foderet af gode kulhydrater og tilsætter friske hele æbler og tranebær, da det sikrer et ekstra højt niveau af antioxidanter. Derudover består foderet af antioxidanten vitamin C, som hjælper med at hele sår og bidrager til at nye celler skabes og bevares.

Bonusinfo: Det holistiske foder indeholder dertil antioxidanterne Beta-caroten og A-vitamin, der bidrager til et godt syn, udvikling af knogler og tænder og beskytter mod infektioner. Desuden indeholder foderet stoffet potassium, der fremmer udviklingen af muskelstrukturer hos din hund eller kat.

Korn- og kernegruppen
Korn og kerner er en solid kilde til kulhydrater og er dertil rige på B-vitamin, jern, fiber og selen. Alt foder fra Golden Eagle Holistic Health® består udelukkende af korn fra hvide ris, brune ris, havrekorn og bygkorn.

Fedt- og oliegruppen
Præcis som mennesker har hunde og katte brug for en række olier og fedtstoffer i kosten. Vores naturlige foder til hund og kat indeholder Omega 3-, 6- og 9-fedtsyrer, der stammer fra nøje udvalgte fedtstoffer fra kylling, and og lam. Olierne er udvundet af hørfrø og laks, og med foderets varierende og hele bestanddele sikres den gode duft og smag.

Hvorfor er det vigtigt?
Ved at give din hund eller kat Golden Eagle Holistic Health® sikrer du, at den får de fornødne olier og fedtstoffer via kosten. Det bidrager kort og godt til et sundt og godt kæledyrsliv. Indtag af de rette olier og fedtstoffer bidrager overordnet positivt til hjerneaktivitet, blank pels, sund hud, smidige led og godt syn er nogle af de funktioner indtag af fedtstoffer og olier fremmer.

Hjælp til valg af foder

Fodring af katte og hunde, alt efter deres anatomi

Katte og hunde har udviklet sig som jægere og deres fordøjelse samt interne anatomiske træk er forblevet uændrede i århundreder på trods af en ”moderne livsstil.
En biologisk hensigtsmæssig kost afspejler den samme balance og variation af ingredienser, der ville blive forbruges i naturen, herunder muskler kød, knogler, fedt, orgel kød og vegetabilske materialer.
Hunde er kødædere, ikke altædende. Hunde er meget fleksible, men bare fordi de kan overleve på en altædende kost, betyder ikke, at det er den bedste kost for dem
Med den korte fordøjelseskanal (tarmsystem) og gastrointestinale systemer er hunde og katte indrettet til at metabolisere animalsk kød og fedt, ikke kerner og kulhydrater.
Biologisk afpasset fødevarer er designet til at matche fordøjelsessystemets evner/funktioner hos hunde og katte. Ligesom den naturlige kost, har et højt proteinindhold og et lav indhold af kulhydrater, med en koncentration og variation af minimalt forarbejdede kød og fedtstoffer fra animalsk kilde

Klik her for at få hjælp til at vælge det optimale produkt/foder for din hund/kat: Fodervejledning