Tilbud

Probiotics og prebiotics mod dårlig mave hos hund – LactoHealth og BioHealth sam-pak mod dårlig mave og diarré

DKK298,00 DKK275,00

Probiotics og prebiotics mod dårlig mave hos hund -til regulering af dårlig mave og diarré, fordøjelsesproblemer hos hund. Unik sammensætning giver din hund markedets bedste middel til en toptunet og velfungerende mave og fordøjelse

Ikke på lager

Beskrivelse

Probiotics og prebiotics mod dårlig mave hos hund -Mælkesyrebakterier og fiber
LactoHealth og BioHealth (TM) arbejder tæt sammen om at holde din hund eller kats mave top-tunet – 50 gram af hver

Probiotics og prebiotics mod dårlig mave hos hund – til regulering af dårlig mave og diarré og andre fordøjelsesproblemer hos hund

LactoHealth og BioHealth i sam-pak. Samme størrelser, bare billigere. Markedets bedste middel mod diarré og dårlig mave hos din hund. Eneste EU godkendte mælkesyrebakterier til hunde.

LactoHealth indeholder store mængder, højeffektive og koncentrerede mælkesyrebakterier, der sikrer, at din hund eller kats mave holdes i topform og modvirker diarré og forstoppelse samt andre fordøjelsesproblemer.
BioHealth er Prebiotics (inulin – fibre). Det fungerer dels som føde for mælkesyrebakterierne i LactoHealth – og dels som fiber, der sørger for at holde tarmen ordentligt igang. Tilsammen sikrer probiotics og prebiotics mod dårlig mave hos hund – LactoHealth og BioHealth – at din hund eller kats mave er i topform.
______________
LactoHealth indeholder flere strenge af mælkesyrebakterier – Probiotics, der sørger for at PH værdien i mave-tarmkanalen er iorden. Dårlige bakterier bliver på den måde holdt helt nede. Mælkesyrebakterier sørger også for, at næringsstofferne optages maximalt. Ofte har dette betydet at der skal gives mindre foder, fordi næringsstofferne udnyttes så godt.
Ved diarré er probiotics og prebiotics mod dårlig mave til hund – LactoHealth og BiotHealth helt uundværlig.

BioHealth er et ikke-fordøjeligt Prebiotics. Det fungerer dels som føde for Probiotics – altså LactoHealth – og dels som fiber, der kan hjælpe til at få tarmen ordentligt igang. Fiber motionerer nemlig  tarmen og sikrer, at der ikke lægger sig slagger på indersiden af tarmvæggen. Ved at give BioHealth samtidig med LactoHealth opnår du en synergieffekt, således at mælkesyrebakterierne i LactoHealth lever længere, og dermed fungere længere tid.
Mælkesyrebakterierne (Probiotics) i LactoHealth er de eneste mælkesyrebakterie kulturer, der er godkendt af EU til dyr.

Læs mere om Probiotics og Prebiotics her

Yderligere information

Vægt 1 kg