Tilbud

Golden Eagle Holistic Health Large & Giant Breed Puppy

DKK584,00 DKK200,00

Golden Eagle Holistic – Large/Gigant Breed puppy er et godt begynder foder til hvalpe af store og gigant racer.

Er med til at give den gode vækst, så knogler, led og muskler følges ad i udviklingen. Kan dermed mindske risikoen for problemer med led og ryg.

Nettovægt: 12KG

Datovare bbd270220

På lager

Beskrivelse

Naturligt Hvalpefoder til store og gigant hunderacer – med kød fra fritgående dyr. Eksklusivt foder til dig, der kun ønsker at give din hvalp den allerbedste start i livet

Naturligt Hvalpefoder til store og gigant hunderacer er et lækkert, sundt og rent hvalpefoder, der er helt fri for syntetiske tilsætningsstoffer, kunstige smagsstoffer og konserveringsmidler. Et holistisk foder, der sikrer at din hvalp vokser stille og roligt op til en smuk og lækker voksen hund.
4 forskellige animalske proteinkilder: Kylling, Gris, VildLaks og Æg

De rigtig sunde olier og fedtstoffer af høj kvalitet: Kyllingefedt, knust Hørfrø (hørfrøolie) og vildlakseolie, så din hund får den helt rigtige mængde Omega3 og omega6

Der er den perfekte balance mellem Omega3 og Omega6. Det sikrer din hvalps sundhed, hjerne, led og pels.

Den blødeste og lækreste pels, klare øjne, høj opmærksomhed og velsmurte led.

Flere slags grønt og frugt som indeholder vigtige fibre, for god og sund mave- og tarmfunktion

Golden Eagles patenterede Probiotics og Prebiotics – levende Mælkesyrebakterier og Inulin, der sørger for, at din hvalp har en perfekt mave med en optimal PH værdi.

Ingredienser i naturligt Hvalpefoder til store og gigant hunderacer:

Malet og tørret kyllingekød, Hele brune ris, Hele hvide ris, Havre, Kyllingefedt (preserveret med vitaminer), Hørfrø, Presset tomat, Rødbede, tørret æg, Tørret og malet Laksekød, Tørret og malet svinekød, Kyllingelever sky, Ærter, Gulerødder, Alfalfa, Lakseolie, Kelp Søtang, Tørrede æbler, Tranebær, hydrolysat af krebsdyr, hydrolysat af brusk, Yucca, Selen, Beta Caroten, L-carnitin, Vitaminer og Mineraler. Indeholder specielt gavnlige, naturlige og holistiske tilskud, MicroHealth (R), BioHealth (R) og LactoHealth (R)

Svært at vælge? Find den rigtige variant til din hund lige her


Garanteret Analyse: 

 Råprotein  min  23.00 %
 Råfedt  min  13.00 %
 Fiber  max  3.50%
 Aske  max  8,5%
 Vitamin A  min  26.000 IE/kg
 Vitamin D3  min  1.820 IE/kg
 Vitamin E  min  248 IE/kg
 Vitamin C  min  37,8 mg
 Kobber  max  20 mg/kg
 Kalcium  max  1,4 %
 Fosfor  min  1,0 %
 L- Carnitin  min  121,5 mg
 Omega-6  min  2,10%
 Omega-3  min  0,8%
 Plus et fuldt supplement af B vitaminer og spormineraler

Yderligere information

Vægt 12.5 kg
Størrelse 50 × 30 × 12 cm

Ingredienser

Malet og tørret kyllingekød, Hele brune ris, Hele hvide ris, Havre, Kyllingefedt (preserveret med vitaminer), Hørfrø, Presset tomat, Rødbede, tørret æg, Tørret og malet Laksekød, Tørret og malet svinekød, Kyllingelever sky, Ærter, Gulerødder, Alfalfa, Lakseolie, Kelp Søtang, Tørrede æbler, Tranebær, hydrolysat af krebsdyr, hydrolysat af brusk, Yucca, Selen, Beta Caroten, L-carnitin, Vitaminer og Mineraler. Indeholder specielt gavnlige, naturlige og holistiske tilskud, MicroHealth (R), BioHealth (R) og LactoHealth (R)

Garanteret analyse

Råprotein min 23.00 %
Råfedt min 13.00 %
Fiber max 3.50%
Aske max 8,5%
Vitamin A min 26.000 IE/kg
Vitamin D3 min 1.820 IE/kg
Vitamin E min 248 IE/kg
Vitamin C min 37,8 mg
Kobber max 20 mg/kg
Kalcium max 1,4 %
Fosfor min 1,0 %
L- Carnitin min 121,5 mg
Omega-6 min 2,10%
Omega-3 min 0,8%

Plus et fuldt supplement af B vitaminer og spormineraler

Hvorfor vælge vores foder

Hvorfor vælge vores foder?
Din firbenede bedste ven fortjener det bedste. Her på siden kan du blive klogere på indholdet i det naturlige og holistiske foder Golden Eagle Holistic Health®.

Det sunde og naturlige valg
Vi har dine behov i fokus. Derfor består vores foder af nøje udvalgte råvarer, herunder vildlaks fra Atlanterhavet på grund af det utrolig høje omega 3-indhold. Nedenfor kan du læse, hvad vi har lagt vægt på i opbygningen af vores hunde- og kattefoder. Det har vi gjort noget ud af, fordi vi går op i, at din firbenede bedste ven kan få det, den har brug for.

Fokus på dine behov
Alt foder af typen Golden Eagle Holistic Health® er naturligt kvalitetsfoder produceret med udgangspunkt i en holistisk tankegang. Hunde- og kattefoderet er ikke racespecifikt, så uanset om du har en lille kat eller en stor schæfer, sikrer vi dig en naturlig kost af høj kvalitet.

Proteiner
Kød er en solid kilde til protein. Derfor består alle foderprodukterne af typen Golden Eagle Holistic Health® af kvalitetskød som kilde til mager protein. Din hund eller kat har ligesom mennesker behov for animalsk fedt og forskellige aminosyrer, og dette behov imødekommer vi ved at tilbyde foder, der består af and, vildlaks, kylling, gris, lam og æg.

Grøntsager
Din hund eller kat har også behov for vitaminer, fibre og forskellige mineraler. Grøntsager er en vigtig kilde hertil, og derfor indeholder alt foder af typen Golden Eagle Holistic Health® grøntsager i form af gulerødder, kartofler, ærter, tomat og bælgplanten lucerne alfalfa. Kvalitetsstemplet ligger i, at alle grøntsagerne er bearbejdet friske og hele frem for opvarmede eller frosne. Det gør vi for at sikre, at nærringsstoffer, antioxidanter, duften og smagen bliver bevaret.

Frugtgruppen
Når du vælger vores kvalitetsfoder, sikrer du din hund eller kat en række vigtige og beskyttende næringsstoffer og fibre. Vi opbygger foderet af gode kulhydrater og tilsætter friske hele æbler og tranebær, da det sikrer et ekstra højt niveau af antioxidanter. Derudover består foderet af antioxidanten vitamin C, som hjælper med at hele sår og bidrager til at nye celler skabes og bevares.

Bonusinfo: Det holistiske foder indeholder dertil antioxidanterne Beta-caroten og A-vitamin, der bidrager til et godt syn, udvikling af knogler og tænder og beskytter mod infektioner. Desuden indeholder foderet stoffet potassium, der fremmer udviklingen af muskelstrukturer hos din hund eller kat.

Korn- og kernegruppen
Korn og kerner er en solid kilde til kulhydrater og er dertil rige på B-vitamin, jern, fiber og selen. Alt foder fra Golden Eagle Holistic Health® består udelukkende af korn fra hvide ris, brune ris, havrekorn og bygkorn.

Fedt- og oliegruppen
Præcis som mennesker har hunde og katte brug for en række olier og fedtstoffer i kosten. Vores naturlige foder til hund og kat indeholder Omega 3-, 6- og 9-fedtsyrer, der stammer fra nøje udvalgte fedtstoffer fra kylling, and og lam. Olierne er udvundet af hørfrø og laks, og med foderets varierende og hele bestanddele sikres den gode duft og smag.

Hvorfor er det vigtigt?
Ved at give din hund eller kat Golden Eagle Holistic Health® sikrer du, at den får de fornødne olier og fedtstoffer via kosten. Det bidrager kort og godt til et sundt og godt kæledyrsliv. Indtag af de rette olier og fedtstoffer bidrager overordnet positivt til hjerneaktivitet, blank pels, sund hud, smidige led og godt syn er nogle af de funktioner indtag af fedtstoffer og olier fremmer.

Hjælp til valg af foder

Fodring af katte og hunde, alt efter deres anatomi

Katte og hunde har udviklet sig som jægere og deres fordøjelse samt interne anatomiske træk er forblevet uændrede i århundreder på trods af en ”moderne livsstil.
En biologisk hensigtsmæssig kost afspejler den samme balance og variation af ingredienser, der ville blive forbruges i naturen, herunder muskler kød, knogler, fedt, orgel kød og vegetabilske materialer.
Hunde er kødædere, ikke altædende. Hunde er meget fleksible, men bare fordi de kan overleve på en altædende kost, betyder ikke, at det er den bedste kost for dem
Med den korte fordøjelseskanal (tarmsystem) og gastrointestinale systemer er hunde og katte indrettet til at metabolisere animalsk kød og fedt, ikke kerner og kulhydrater.
Biologisk afpasset fødevarer er designet til at matche fordøjelsessystemets evner/funktioner hos hunde og katte. Ligesom den naturlige kost, har et højt proteinindhold og et lav indhold af kulhydrater, med en koncentration og variation af minimalt forarbejdede kød og fedtstoffer fra animalsk kilde

Klik her for at få hjælp til at vælge det optimale produkt/foder for din hund/kat: Fodervejledning