Tilbud

Golden Eagle Holistic Health – Laks og havre

DKK584,00 DKK504,00

Golden Eagle Holistic – Vildlaks og havre vores bud på et foder tid junior og voksne hunde af store og gigant racer. Denne variant er særligt velegnet til de store og gigant racer – da de har behov for at vokse lidt langsommere.

Hunde som skal tabe sig har kan med fordel også foders på denne variant, samt hunde som har brug for et boost til tør og dårlig pels.

Nettovægt: 12KG

BBD101120

På lager

Beskrivelse

Naturligt hundefoder med vildlaks fra Golden Eagle® Holistic Health – 22/12 (protein/fedt)
Helt naturligt hundefoder til hunde af alle racer med masser af vildlaks – helt uden kunstige tilsætningsstoffer

Naturligt hundefoder med vildlaks fra Golden Eagle er et hundefoder med kun 1 proteinkilde, nemlig vildlaks.

Svært at vælge? Find den rigtige variant til din hund lige her

Et lækkert og velsmagende hundefoder til alle hunde. Naturligt hundefoder med vildlaks fra Golden Eagle kan også med fordel bruges hvis din hund har reageret negativt på fx. hundefoder med kylling eller andre proteinkilder. Den sunde Vildlaks fanges i de kolde dybhave – så vi sikrer et højt indhold af Omega3 af ekstra god kvalitet. Supergodt til den tørre pels, eller bare fordi du gerne vil se en blankere pels på din hund.

Ingredienser i Naturligt hundefoder med vildlaks fra Golden Eagle:

Tørret og Malet Laksekød fra Vildlaks, Havre, Hele hvide ris, Hele brune ris, Kyllingefedt (preserveret med vitaminer), Lakseolie, Rødbede, Hørfrø, Tørrede Gulerødder, tørret æg, Kyllingelever sky, Tørrede Ærter, Alfalfa, Tørret Kelp Søtang, Tørrede æbler, Tranebær, hydrolysat af krebsdyr, hydrolysat af brusk, Yucca, Selen, Beta Caroten, L-carnitin, Vitaminer og Mineraler. Indeholder specielt gavnlige, naturlige og holistiske tilskud, MicroHealth(TM), BioHealth(TM) og LactoHealth(TM)

Garanteret Analyse:

 Råprotein min  22.00 %
 RåFedt  min  12.00 %
 Fiber  max  3.80%
 Aske  max  8,5%
 Vitamin A  min  22.000 IE/kg
 Vitamin D  min  1.450 IE/kg
 Vitamin E  min  200 IE/kg
 Vitamin C  min  37,8 mg
 Kobber  max  20 mg/kg
 Kalcium  max  1,1 %
 Fosfor  min  0,8%
 L- Carnitin  min  100,0 mg
 Omega-6  min  2,2%
 Omega-3  min  1,99 %
 Plus et fuldt supplement af B vitaminer og spormineraler

Yderligere information

Vægt 12.5 kg
STØRRELSE

12 kg, 2 kg, 3 x 2 kg – spar 10%, 4 x 2kg

Ingredienser

Et lækkert og velsmagende hundefoder til alle hunde. Naturligt hundefoder med vildlaks fra Golden Eagle kan også med fordel bruges hvis din hund har reageret negativt på fx. hundefoder med kylling eller andre proteinkilder. Den sunde Vildlaks fanges i de kolde dybhave – så vi sikrer et højt indhold af Omega3 af ekstra god kvalitet. Supergodt til den tørre pels, eller bare fordi du gerne vil se en blankere pels på din hund.

Ingredienser i Naturligt hundefoder med vildlaks fra Golden Eagle:
Tørret og Malet Laksekød fra Vildlaks, Havre, Hele hvide ris, Hele brune ris, Kyllingefedt (preserveret med vitaminer), Lakseolie, Rødbede, Hørfrø, Tørrede Gulerødder, tørret æg, Kyllingelever sky, Tørrede Ærter, Alfalfa, Tørret Kelp Søtang, Tørrede æbler, Tranebær, hydrolysat af krebsdyr, hydrolysat af brusk, Yucca, Selen, Beta Caroten, L-carnitin, Vitaminer og Mineraler. Indeholder specielt gavnlige, naturlige og holistiske tilskud, MicroHealth(TM), BioHealth(TM) og LactoHealth(TM)

Garanteret analyse

Garanteret Analyse:

Råprotei: min 22.00 %,
RåFedt:min 12.00 %,
Fiber: max 3.80%,
Aske: max 8,5%,
Vitamin A: min 22.000 IE/kg,
Vitamin D3 : min 1.450 IE/kg,
Vitamin E: min 200 IE/kg,
Vitamin C: min 37,8 mg,
Kobber: max 20 mg/kg,
Kalcium: max 1,1 %,
Fosfor: min 0,8%,
L- Carnitin: min 100,0 mg,
Omega-6: min 2,2%,
Omega-3: min 1,99 %,

Plus et fuldt supplement af B vitaminer og spormineraler

Hvorfor vælge vores foder

Hvorfor vælge vores foder?
Din firbenede bedste ven fortjener det bedste. Her på siden kan du blive klogere på indholdet i det naturlige og holistiske foder Golden Eagle Holistic Health®.

Det sunde og naturlige valg
Vi har dine behov i fokus. Derfor består vores foder af nøje udvalgte råvarer, herunder vildlaks fra Atlanterhavet på grund af det utrolig høje omega 3-indhold. Nedenfor kan du læse, hvad vi har lagt vægt på i opbygningen af vores hunde- og kattefoder. Det har vi gjort noget ud af, fordi vi går op i, at din firbenede bedste ven kan få det, den har brug for.

Fokus på dine behov
Alt foder af typen Golden Eagle Holistic Health® er naturligt kvalitetsfoder produceret med udgangspunkt i en holistisk tankegang. Hunde- og kattefoderet er ikke racespecifikt, så uanset om du har en lille kat eller en stor schæfer, sikrer vi dig en naturlig kost af høj kvalitet.

Proteiner
Kød er en solid kilde til protein. Derfor består alle foderprodukterne af typen Golden Eagle Holistic Health® af kvalitetskød som kilde til mager protein. Din hund eller kat har ligesom mennesker behov for animalsk fedt og forskellige aminosyrer, og dette behov imødekommer vi ved at tilbyde foder, der består af and, vildlaks, kylling, gris, lam og æg.

Grøntsager
Din hund eller kat har også behov for vitaminer, fibre og forskellige mineraler. Grøntsager er en vigtig kilde hertil, og derfor indeholder alt foder af typen Golden Eagle Holistic Health® grøntsager i form af gulerødder, kartofler, ærter, tomat og bælgplanten lucerne alfalfa. Kvalitetsstemplet ligger i, at alle grøntsagerne er bearbejdet friske og hele frem for opvarmede eller frosne. Det gør vi for at sikre, at nærringsstoffer, antioxidanter, duften og smagen bliver bevaret.

Frugtgruppen
Når du vælger vores kvalitetsfoder, sikrer du din hund eller kat en række vigtige og beskyttende næringsstoffer og fibre. Vi opbygger foderet af gode kulhydrater og tilsætter friske hele æbler og tranebær, da det sikrer et ekstra højt niveau af antioxidanter. Derudover består foderet af antioxidanten vitamin C, som hjælper med at hele sår og bidrager til at nye celler skabes og bevares.

Bonusinfo: Det holistiske foder indeholder dertil antioxidanterne Beta-caroten og A-vitamin, der bidrager til et godt syn, udvikling af knogler og tænder og beskytter mod infektioner. Desuden indeholder foderet stoffet potassium, der fremmer udviklingen af muskelstrukturer hos din hund eller kat.

Korn- og kernegruppen
Korn og kerner er en solid kilde til kulhydrater og er dertil rige på B-vitamin, jern, fiber og selen. Alt foder fra Golden Eagle Holistic Health® består udelukkende af korn fra hvide ris, brune ris, havrekorn og bygkorn.

Fedt- og oliegruppen
Præcis som mennesker har hunde og katte brug for en række olier og fedtstoffer i kosten. Vores naturlige foder til hund og kat indeholder Omega 3-, 6- og 9-fedtsyrer, der stammer fra nøje udvalgte fedtstoffer fra kylling, and og lam. Olierne er udvundet af hørfrø og laks, og med foderets varierende og hele bestanddele sikres den gode duft og smag.

Hvorfor er det vigtigt?
Ved at give din hund eller kat Golden Eagle Holistic Health® sikrer du, at den får de fornødne olier og fedtstoffer via kosten. Det bidrager kort og godt til et sundt og godt kæledyrsliv. Indtag af de rette olier og fedtstoffer bidrager overordnet positivt til hjerneaktivitet, blank pels, sund hud, smidige led og godt syn er nogle af de funktioner indtag af fedtstoffer og olier fremmer.

Hjælp til valg af foder

Fodring af katte og hunde, alt efter deres anatomi

Katte og hunde har udviklet sig som jægere og deres fordøjelse samt interne anatomiske træk er forblevet uændrede i århundreder på trods af en ”moderne livsstil.
En biologisk hensigtsmæssig kost afspejler den samme balance og variation af ingredienser, der ville blive forbruges i naturen, herunder muskler kød, knogler, fedt, orgel kød og vegetabilske materialer.
Hunde er kødædere, ikke altædende. Hunde er meget fleksible, men bare fordi de kan overleve på en altædende kost, betyder ikke, at det er den bedste kost for dem
Med den korte fordøjelseskanal (tarmsystem) og gastrointestinale systemer er hunde og katte indrettet til at metabolisere animalsk kød og fedt, ikke kerner og kulhydrater.
Biologisk afpasset fødevarer er designet til at matche fordøjelsessystemets evner/funktioner hos hunde og katte. Ligesom den naturlige kost, har et højt proteinindhold og et lav indhold af kulhydrater, med en koncentration og variation af minimalt forarbejdede kød og fedtstoffer fra animalsk kilde

Klik her for at få hjælp til at vælge det optimale produkt/foder for din hund/kat: Fodervejledning