Tilbud

Golden Eagle Holistic Health – And og havre

DKK584,00 DKK554,00

Golden Eagle Holistic – And og havre er unikt hos Golden Eagle – da det indeholder and som ellers kan være svært at finde. Det kan være et godt bud til hunden der har udviklet madlede og til hunde med mistanke om foder allergi.

Nettovægt: 12KG

BBD161120

Ikke på lager

Beskrivelse

Naturligt hundefoder med And fra Golden Eagle Holistic Health
Lækkert, helt naturligt hundefoder med And og æg som proteinkilde, til den kræsne hund, eller til hunden der reagerer negativt på fx. kylling eller anden protein

Naturligt hundefoder med And fra Golden Eagle er til alle hunderacer

Svært at vælge? Find den rigtige variant til din hund lige her

Golden Eagle naturligt hundefoder med And er rigtig god til hunde med problemer med maven og med kløe i huden, eksem, øreproblemer og diarré.
Golden Eagle hundefoder med And kan bruges af alle voksne hunde og er en dejlig variant til den daglige fodervariant.

  • Proteinkilden er And med et tilskud af æg
  • Ekstra høj kvalitet af fedt og oljer for god energi og skinnende pels – Kyllingefedt for Omega6, Hørfrø og Lakseolie for Omega3, ekstra rig på EPA og DHA, som også hjælper til et sundt kredsløb og et godt syn, samt en velfungerende hjerne
  • kulhydratkilderne i hundefoderet er fuldkorns brune ris, fuldkorns hvide ris og havre. Disse kornsorter er udvalgt for deres mere end 60 specifikke næringsstoffer i hver enkelt kornsort. Golden Eagle hundefoder indeholder ikke hvede, soya eller majs, som er kendte allergener for hunde. Kun protein fra kød.
  • Fiberkilder er roetrævler, havre, gulerod og tomatpulb på grund af deres høje fiberindhold
  • Frugt og grøntsager er helt naturlige kilder til sunde mineraler og vitaminer
  • Nutraceuticaler: MicroHealth™, BioHealth™ og Lactohealth™, som hver sikrer et højt indhold af mikrospormineraler, Inulin og mælkesyrebakterier, som gør Golden Eagle til det mest avancerede hundefoder i verden.

Ingredienser i Naturligt hundefoder med And fra Golden Eagle:

Tørret og malet andekød (>25%), Hele brune ris, Hele hvide ris, Havre, Kyllingefedt (preserveret med vitaminer), Hørfrø, Presset Tomat, Roetrævler, tørret og malet æg (>3%), Andelever sky, Tørrede Ærter, Tørrede Gulerødder, Alfalfa, Lakseolie, Tørret Kelp Søtang, Tørrede æbler, Tørrede Tranebær, hydrolysat af krebsdyr, hydrolysat af brusk, Yucca, Selen, Beta Caroten, L-carnitin, Vitaminer og Mineraler. Indeholder specielt gavnlige, naturlige og holistiske tilskud, MicroHealth™, BioHealth™ og LactoHealth™

Garanteret Analyse:

Råprotein min. 23%
Råfedt min. 13%
Råfiber max. 3,8%
Aske max. 8,7%
Vitamin A min. 22.000 IE/kg
Vitamin D3 min. 1450 IE/kg
Vitamin E min. 200 IE/kg
Vitamin C min. 37,8 mg
Kobber max. 20 mg./kg
Kalcium max. 1,7
Fosfor min. 1%Rediger
L-Carnitin min. 100 mg
Omega 6 min. 2,42%
Omega 3 min. 0,79%
Hydrolysat af krebsdyr
(glucosaminkilde) min.
400mg/kg
Plus et fuldt supplement af B vitaminer og spormineraler

Yderligere information

Vægt 12.5 kg
STØRRELSE

12 kg, 2 kg, 3 x 2 kg – spar 10%

Ingredienser

Tørret og malet andekød (>25%), Hele brune ris, Hele hvide ris, Havre, Kyllingefedt (preserveret med vitaminer), Hørfrø, Presset Tomat, Roetrævler, tørret og malet æg (>3%), Andelever sky, Tørrede Ærter, Tørrede Gulerødder, Alfalfa, Lakseolie, Tørret Kelp Søtang, Tørrede æbler, Tørrede Tranebær, hydrolysat af krebsdyr, hydrolysat af brusk, Yucca, Selen, Beta Caroten, L-carnitin, Vitaminer og Mineraler. Indeholder specielt gavnlige, naturlige og holistiske tilskud, MicroHealth™, BioHealth™ og LactoHealth™

Garanteret analyse

Råprotein min. 23%
Råfedt min. 13%
Råfiber max. 3,8%
Aske max. 8,7%
Vitamin A min. 22.000 IE/kg
Vitamin D3 min. 1450 IE/kg
Vitamin E min. 200 IE/kg
Vitamin C min. 37,8 mg
Kobber max. 20 mg./kg
Kalcium max. 1,7
Fosfor min. 1%
L-Carnitin min. 100 mg
Omega 6 min. 2,42%
Omega 3 min. 0,79%
Hydrolysat af krebsdyr (glucosaminkilde) min. 400mg/kg

Plus et fuldt supplement af B vitaminer og spormineraler

Hvorfor vælge vores foder

Hvorfor vælge vores foder?
Din firbenede bedste ven fortjener det bedste. Her på siden kan du blive klogere på indholdet i det naturlige og holistiske foder Golden Eagle Holistic Health®.

Det sunde og naturlige valg
Vi har dine behov i fokus. Derfor består vores foder af nøje udvalgte råvarer, herunder vildlaks fra Atlanterhavet på grund af det utrolig høje omega 3-indhold. Nedenfor kan du læse, hvad vi har lagt vægt på i opbygningen af vores hunde- og kattefoder. Det har vi gjort noget ud af, fordi vi går op i, at din firbenede bedste ven kan få det, den har brug for.

Fokus på dine behov
Alt foder af typen Golden Eagle Holistic Health® er naturligt kvalitetsfoder produceret med udgangspunkt i en holistisk tankegang. Hunde- og kattefoderet er ikke racespecifikt, så uanset om du har en lille kat eller en stor schæfer, sikrer vi dig en naturlig kost af høj kvalitet.

Proteiner
Kød er en solid kilde til protein. Derfor består alle foderprodukterne af typen Golden Eagle Holistic Health® af kvalitetskød som kilde til mager protein. Din hund eller kat har ligesom mennesker behov for animalsk fedt og forskellige aminosyrer, og dette behov imødekommer vi ved at tilbyde foder, der består af and, vildlaks, kylling, gris, lam og æg.

Grøntsager
Din hund eller kat har også behov for vitaminer, fibre og forskellige mineraler. Grøntsager er en vigtig kilde hertil, og derfor indeholder alt foder af typen Golden Eagle Holistic Health® grøntsager i form af gulerødder, kartofler, ærter, tomat og bælgplanten lucerne alfalfa. Kvalitetsstemplet ligger i, at alle grøntsagerne er bearbejdet friske og hele frem for opvarmede eller frosne. Det gør vi for at sikre, at nærringsstoffer, antioxidanter, duften og smagen bliver bevaret.

Frugtgruppen
Når du vælger vores kvalitetsfoder, sikrer du din hund eller kat en række vigtige og beskyttende næringsstoffer og fibre. Vi opbygger foderet af gode kulhydrater og tilsætter friske hele æbler og tranebær, da det sikrer et ekstra højt niveau af antioxidanter. Derudover består foderet af antioxidanten vitamin C, som hjælper med at hele sår og bidrager til at nye celler skabes og bevares.

Bonusinfo: Det holistiske foder indeholder dertil antioxidanterne Beta-caroten og A-vitamin, der bidrager til et godt syn, udvikling af knogler og tænder og beskytter mod infektioner. Desuden indeholder foderet stoffet potassium, der fremmer udviklingen af muskelstrukturer hos din hund eller kat.

Korn- og kernegruppen
Korn og kerner er en solid kilde til kulhydrater og er dertil rige på B-vitamin, jern, fiber og selen. Alt foder fra Golden Eagle Holistic Health® består udelukkende af korn fra hvide ris, brune ris, havrekorn og bygkorn.

Fedt- og oliegruppen
Præcis som mennesker har hunde og katte brug for en række olier og fedtstoffer i kosten. Vores naturlige foder til hund og kat indeholder Omega 3-, 6- og 9-fedtsyrer, der stammer fra nøje udvalgte fedtstoffer fra kylling, and og lam. Olierne er udvundet af hørfrø og laks, og med foderets varierende og hele bestanddele sikres den gode duft og smag.

Hvorfor er det vigtigt?
Ved at give din hund eller kat Golden Eagle Holistic Health® sikrer du, at den får de fornødne olier og fedtstoffer via kosten. Det bidrager kort og godt til et sundt og godt kæledyrsliv. Indtag af de rette olier og fedtstoffer bidrager overordnet positivt til hjerneaktivitet, blank pels, sund hud, smidige led og godt syn er nogle af de funktioner indtag af fedtstoffer og olier fremmer.

Hjælp til valg af foder

Fodring af katte og hunde, alt efter deres anatomi

Katte og hunde har udviklet sig som jægere og deres fordøjelse samt interne anatomiske træk er forblevet uændrede i århundreder på trods af en ”moderne livsstil.
En biologisk hensigtsmæssig kost afspejler den samme balance og variation af ingredienser, der ville blive forbruges i naturen, herunder muskler kød, knogler, fedt, orgel kød og vegetabilske materialer.
Hunde er kødædere, ikke altædende. Hunde er meget fleksible, men bare fordi de kan overleve på en altædende kost, betyder ikke, at det er den bedste kost for dem
Med den korte fordøjelseskanal (tarmsystem) og gastrointestinale systemer er hunde og katte indrettet til at metabolisere animalsk kød og fedt, ikke kerner og kulhydrater.
Biologisk afpasset fødevarer er designet til at matche fordøjelsessystemets evner/funktioner hos hunde og katte. Ligesom den naturlige kost, har et højt proteinindhold og et lav indhold af kulhydrater, med en koncentration og variation af minimalt forarbejdede kød og fedtstoffer fra animalsk kilde

Klik her for at få hjælp til at vælge det optimale produkt/foder for din hund/kat: Fodervejledning