Golden Eagle Holistic Health – OCEAN

DKK694,00

Velegnet til hunde med hud- og pelsproblemer og overvægtige hunde.
Al fisk er fanget i den kolde del af Atlanterhavet, hvor blyindholdet er meget lavt. Er ekstra rig på Omega 3.

Nettovægt: 10KG

BBD181220

Ikke på lager

Beskrivelse

Kornfrit hundefoder OCEAN med sunde vilde fisk fra Golden Eagle – med frisk Vildlaks, Sild og Amerikansk Sø-ørred, fanget i det kolde, nordlige Atlanterhav – helt uden korn
Den helt nye serie eksklusivt hundefoder fra Golden Eagle, designet til den voksne hund. Til dig, der egentlig gerne vil fodre Barf, men som ønsker en nemmere måde at komme om det på. Til dig, der ønsker at give det bedste af det bedste til din hund. Intet mindre!
10 kg

Kornfrit hundefoder OCEAN med sunde vilde fisk fra Golden Eagle indeholder kun fisk fra et fritsvømmende liv!

Svært at vælge? Find den rigtige variant til din hund lige her

Der er den svære måde og den lette måde at tilgodese samtlige behov hos din hund med Barf. Den lette måde er lige her!

I Kornfrit hundefoder OCEAN med sunde vilde fisk fra Golden Eagle, får du et foder, der minder om Barf serveret på et “sølvfad”, med masser af lækker, frisk fisk, altsammen fra det nordlige Atlanterhav. OCEAN er meget rig på Omega3, og er ganske enkelt nummer 1, når din hund skal have en lækker, blank pels.
Dette er et kompromisløst hundefoder, hvor kvalitet, ernæring, miljø, dyrevelfærd går hånd i hånd.

Læs her, hvordan Golden Eagle, som de eneste på markedet, får frisk kød og fisk ind i foderet, uden at der går den mindst smule til spilde! Det er spændende læsning!

Kornfrit hundefoder OCEAN med Vildlaks og sild og ørred fra Golden Eagle, er lavet af frisk Vildlaks, sild og Sø-ørred, som er fanget i de kolde, dybe have. Foderet er helt naturligt preserveret. OCEAN er ekstra rig på Omega3 fedtsyrer (især DHA og EPA) som sikrer et sundt hjertekredsløb, et optimalt syn og en skarp hjerne. Og så er der jo også lige det kosmetiske: En smuk, blank pels.
Golden Eagle OCEAN Formula er allergivenligt hundefoder i en eksklusiv kvalitet, og er udviklet efter Golden Eagles avancerede opskrifter for allergitestet foder til hunde. Det er helt kornfrit og indeholder ingen kendte allergener.

Sammensætning i Kornfrit hundefoder OCEAN med sunde vilde fisk fra Golden Eagle:

Protein 33%
Fedt 16%
Fiber 3.5%
Vandindhold 8%

23% Vildlaks, 22% Sild, 20% Amerikansk Sø-ørred, Søde kartofler, kartofler, ærter, Lentils, tørret æg, roetrævler, hørfrø, Lucerne, Laksefond, Kokosolie, Lakseolie, Mineraler, Vitaminer, Prebiotic, FOS, MOS, Probiotic, Æble, Gulerod, Tomat, Yucca, Søgræs, tranebær, Glucosamin, MSM, Chondroitin Sulphat, Pebermynte, Timian, Oregano, Salvie, merian, Basilikum, Persille

 • INGEN korn
 • INGEN kylling, gris, lam eller okse, kun Vildlaks, sild og sø-ørred
 • INGEN mælkeprodukter
 • INGEN kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsstoffer
 • HELT naturligt og holistisk
 • MED prebiotics (MOS)
 • MED beta-glucaner (FOS)
 • MED probiotics (DFM) og tilsat L’Carnitin for høj fedtoptagelse og sundt hjerte
 • Indeholder Golden Eagles specielle og beskyttede mix af BioHealth™ og Lactohealth™

Næringsmæssige bestanddele pr kg

Vitaminer: Vit A 26.440 IE, Vitamin D3 2.100 IE, Vit E 430 IE; Spor Elementer: E1/Fe 160 mg, E2/I 1.57 mg, E4/Cu 57 mg, E5/Mn 105 mg, E6/Zn 133 mg, E8/Se 0.64 mg/kg; Amino Syrer: L-Carnitine 480 mg, Omega-6 2.5%, Omega-3 1.1%

Fodringsmængde varierer afhængig af race, aktivitetsniveau, alder, miljø og hundens almene tilstand.

Nedenstående er vejledende!

 

Vægt Pr dag Vægt Pr dag
2 40 24 228
4 64 28 256
6 84 32 280
8 104 36 308
10 120 40 332
12 136 45 360
14 152 50 392
16 168 55 420
18 184 60 448
20 200 70 500
22 216 80 548
90 596

Feed 1-2 times per day, making sure there is always fresh water available. 1 dl is approximately 50 gms

Yderligere information

Vægt 10.5 kg

Ingredienser

Sammensætning i Kornfrit hundefoder OCEAN med sunde vilde fisk fra Golden Eagle:

Protein 33%
Fedt 16%
Fiber 3.5%
Vandindhold 8%

23% Vildlaks, 22% Sild, 20% Amerikansk Sø-ørred, Søde kartofler, kartofler, ærter, Lentils, tørret æg, roetrævler, hørfrø, Lucerne, Laksefond, Kokosolie, Lakseolie, Mineraler, Vitaminer, Prebiotic, FOS, MOS, Probiotic, Æble, Gulerod, Tomat, Yucca, Søgræs, tranebær, Glucosamin, MSM, Chondroitin Sulphat, Pebermynte, Timian, Oregano, Salvie, merian, Basilikum, Persille

 • INGEN korn
 • INGEN kylling, gris, lam eller okse, kun Vildlaks, sild og sø-ørred
 • INGEN mælkeprodukter
 • INGEN kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsstoffer
 • HELT naturligt og holistisk
 • MED prebiotics (MOS)
 • MED beta-glucaner (FOS)
 • MED probiotics (DFM) og tilsat L’Carnitin for høj fedtoptagelse og sundt hjerte
 • Indeholder Golden Eagles specielle og beskyttede mix af BioHealth™ og Lactohealth™

Garanteret analyse

Næringsmæssige bestanddele pr kg

Vitaminer: Vit A 26.440 IE, Vitamin D3 2.100 IE, Vit E 430 IE; Spor Elementer: E1/Fe 160 mg, E2/I 1.57 mg, E4/Cu 57 mg, E5/Mn 105 mg, E6/Zn 133 mg, E8/Se 0.64 mg/kg; Amino Syrer: L-Carnitine 480 mg, Omega-6 2.5%, Omega-3 1.1%

Fodringsmængde varierer afhængig af race, aktivitetsniveau, alder, miljø og hundens almene tilstand.

Hvorfor vælge vores foder

Hvorfor vælge vores foder?
Din firbenede bedste ven fortjener det bedste. Her på siden kan du blive klogere på indholdet i det naturlige og holistiske foder Golden Eagle Holistic Health®.

Det sunde og naturlige valg
Vi har dine behov i fokus. Derfor består vores foder af nøje udvalgte råvarer, herunder vildlaks fra Atlanterhavet på grund af det utrolig høje omega 3-indhold. Nedenfor kan du læse, hvad vi har lagt vægt på i opbygningen af vores hunde- og kattefoder. Det har vi gjort noget ud af, fordi vi går op i, at din firbenede bedste ven kan få det, den har brug for.

Fokus på dine behov
Alt foder af typen Golden Eagle Holistic Health® er naturligt kvalitetsfoder produceret med udgangspunkt i en holistisk tankegang. Hunde- og kattefoderet er ikke racespecifikt, så uanset om du har en lille kat eller en stor schæfer, sikrer vi dig en naturlig kost af høj kvalitet.

Proteiner
Kød er en solid kilde til protein. Derfor består alle foderprodukterne af typen Golden Eagle Holistic Health® af kvalitetskød som kilde til mager protein. Din hund eller kat har ligesom mennesker behov for animalsk fedt og forskellige aminosyrer, og dette behov imødekommer vi ved at tilbyde foder, der består af and, vildlaks, kylling, gris, lam og æg.

Grøntsager
Din hund eller kat har også behov for vitaminer, fibre og forskellige mineraler. Grøntsager er en vigtig kilde hertil, og derfor indeholder alt foder af typen Golden Eagle Holistic Health® grøntsager i form af gulerødder, kartofler, ærter, tomat og bælgplanten lucerne alfalfa. Kvalitetsstemplet ligger i, at alle grøntsagerne er bearbejdet friske og hele frem for opvarmede eller frosne. Det gør vi for at sikre, at nærringsstoffer, antioxidanter, duften og smagen bliver bevaret.

Frugtgruppen
Når du vælger vores kvalitetsfoder, sikrer du din hund eller kat en række vigtige og beskyttende næringsstoffer og fibre. Vi opbygger foderet af gode kulhydrater og tilsætter friske hele æbler og tranebær, da det sikrer et ekstra højt niveau af antioxidanter. Derudover består foderet af antioxidanten vitamin C, som hjælper med at hele sår og bidrager til at nye celler skabes og bevares.

Bonusinfo: Det holistiske foder indeholder dertil antioxidanterne Beta-caroten og A-vitamin, der bidrager til et godt syn, udvikling af knogler og tænder og beskytter mod infektioner. Desuden indeholder foderet stoffet potassium, der fremmer udviklingen af muskelstrukturer hos din hund eller kat.

Korn- og kernegruppen
Korn og kerner er en solid kilde til kulhydrater og er dertil rige på B-vitamin, jern, fiber og selen. Alt foder fra Golden Eagle Holistic Health® består udelukkende af korn fra hvide ris, brune ris, havrekorn og bygkorn.

Fedt- og oliegruppen
Præcis som mennesker har hunde og katte brug for en række olier og fedtstoffer i kosten. Vores naturlige foder til hund og kat indeholder Omega 3-, 6- og 9-fedtsyrer, der stammer fra nøje udvalgte fedtstoffer fra kylling, and og lam. Olierne er udvundet af hørfrø og laks, og med foderets varierende og hele bestanddele sikres den gode duft og smag.

Hvorfor er det vigtigt?
Ved at give din hund eller kat Golden Eagle Holistic Health® sikrer du, at den får de fornødne olier og fedtstoffer via kosten. Det bidrager kort og godt til et sundt og godt kæledyrsliv. Indtag af de rette olier og fedtstoffer bidrager overordnet positivt til hjerneaktivitet, blank pels, sund hud, smidige led og godt syn er nogle af de funktioner indtag af fedtstoffer og olier fremmer.

Hjælp til valg af foder

Fodring af katte og hunde, alt efter deres anatomi

Katte og hunde har udviklet sig som jægere og deres fordøjelse samt interne anatomiske træk er forblevet uændrede i århundreder på trods af en ”moderne livsstil.
En biologisk hensigtsmæssig kost afspejler den samme balance og variation af ingredienser, der ville blive forbruges i naturen, herunder muskler kød, knogler, fedt, orgel kød og vegetabilske materialer.
Hunde er kødædere, ikke altædende. Hunde er meget fleksible, men bare fordi de kan overleve på en altædende kost, betyder ikke, at det er den bedste kost for dem
Med den korte fordøjelseskanal (tarmsystem) og gastrointestinale systemer er hunde og katte indrettet til at metabolisere animalsk kød og fedt, ikke kerner og kulhydrater.
Biologisk afpasset fødevarer er designet til at matche fordøjelsessystemets evner/funktioner hos hunde og katte. Ligesom den naturlige kost, har et højt proteinindhold og et lav indhold af kulhydrater, med en koncentration og variation af minimalt forarbejdede kød og fedtstoffer fra animalsk kilde

Klik her for at få hjælp til at vælge det optimale produkt/foder for din hund/kat: Fodervejledning