Golden Eagle Small Breed Puppy

DKK361,00

Hvalpefoder til små og mellemstore hunderacer. Samt til drægtige og digegivende hunde af alle racer og str.

Hvalpefoder til små og mellemstore hunderacer. Helt naturligt hundefoder til din hvalp af små eller mellemstor størrelse.
Golden Eagle Holistic Small Breed Puppy er et multiprotein hvalpefoder til hvalpe af små og mellemstore racer op til 12 måneder.

Nettovægt: 6 KG

Ikke på lager

Beskrivelse

Hvalpefoder til små og mellemstore hunderacer – Golden Eagle Holistic Small Breed Puppy er helt naturligt hundefoder specielt til hvalpe af små og mellemstore racer og til drægtige og diegivende tæver. 6 kg

Hvalpefoder til små og mellemstore hunderacer er et lækkert, velsmagende hvalpefoder til hvalpen af små racer op til de er 12 mdr. gamle, mellem racer op til de er 8 mdr. gamle, og store racer op til 8 uger samt gigant racer op til 6 uger.

Golden Eagle Holistic Puppy hvalpefoder til små og mellemstore hunderacer har 4 forskellige typer animalsk protein. Golden Eagle ved, at hunden ikke udnytter vegetabilsk protein ret godt. Derfor er der ekstra meget kød og æg i Golden Eagle holistisk hundefoder og hvalpefoder.

Det kan du finde i Small Breed Puppy hvalpefoder til små og mellemstore hunderacer:

  • Proteinkilder i hvalpefoder til små og mellemstore hunderacer: kylling, gris, vildlaks og æg – garanti for at alle din hvalps behov for protein/aminosyrer bliver dækket ind på den allerbedste måde
  • Fedt og olier af ekstra høj kvalitet for god energi og skinnende pels, godt syn og god hjerneaktivitet. Kommer fra kyllingefedt (Omega6), Dybhavs Vildlaks og knuste hørfrø (Omega3). Vildlaksen er fra de arktiske have, hvor plankton er særlig rig på Omega3. Ekstra højt indhold af EPA og DHA – for din hvalps syn og hjerneaktivitet.
  • Kulhydrat kilder er hele brune ris, hele hvide ris og havre. GE kulhydrater er udvalgt ud fra deres høje ernæringsværdi. Mere en 60 specifikke næringsstoffer i hver af disse typer korn: Ris og havre.
  • INGEN hvede, INGEN majs og INGEN soya i Golden Eagle hvalpefoder. Disse korntyper er kendt for at give allergiske reaktioner.
  • Fiber kilder: Roetrævler. Har et højt indhold af fordøjelige fibre – ligesom tomat-pulb. Havre, ris, kartofler og gulerødder og æble udgør resten af de fibre der SKAL være i foderet, for at din hunds mave kan fungere og for at sikre at analkirtlerne er velfungerende.
  • Frugt og Grøntsager i helt naturlig form og udvalgt for deres holistiske egenskaber.
  • GE’s specielle og patenterede mix af Nutraceuticaler og MicroHealth™, BioHealth™ og Lactohealth™. Disse Pro- og prebiotiske ingredienser er sammensat således, at din hunds fordøjelse fungerer optimalt. Dette gør Golden Eagle hundefoder til det mest avancerede foder i verden.
  • Det bedst optagelige foder på markedet med hele 90% optagelighed. Se tekniske specifikationer her: http://goldeneaglepetfoods.com/sites/default/files/pdfs/GE_ANALYSES_5-2009_2.pdf

Garanteret Analyse i hvalpefoder til små og mellemstore racer:

 Råprotetin min  28 %
 Råfedt  min  17 %
 Råfiber  max  3,5 %
 Aske  max  9,9 %
 A vitamin  min  26.000 IE/kg
 Vitamin D  min  1.823 IE/kg
 Vitamin E  min.  248 IE/kg
 Vitamin C  min.  37,8 mg
 Kobber  max  20 mg/kg
 Kalcium  max  1,5 %
 Fosfor  min.  1,1 %
 L-Carnitin  min.  121,5 mg
 Omega-6  min.  3,00%
 Omega-3  min.  0,9%

DOSERING:

Hvalpens
vægt Kg
4 –16 Uger gram/Dgl. 16 – 24 uger gram/dgl 24 – 52 uger gram/dgl
0.5 – 1.5 35 – 80 27 – 53
1.5 – 4.5 80 – 212 53 – 159 53 – 133
4.5 – 7.0 212 – 292 159 – 239 133 – 186
7.0 – 9.0 292 – 345 239 – 292 186 – 239
9.0 – 13.5 345 – 477 292 – 424 239 – 318
13.5 – 18.0 477 – 583 424 – 504 318 – 398
18.0 – 22.5 504 – 610 398 – 477

Yderligere information

Vægt 6.5 kg

Ingredienser

Proteinkilder i hvalpefoder til små og mellemstore hunderacer: kylling, gris, vildlaks og æg – garanti for at alle din hvalps behov for protein/aminosyrer bliver dækket ind på den allerbedste måde
Fedt og olier af ekstra høj kvalitet for god energi og skinnende pels, godt syn og god hjerneaktivitet. Kommer fra kyllingefedt (Omega6), Dybhavs Vildlaks og knuste hørfrø (Omega3). Vildlaksen er fra de arktiske have, hvor plankton er særlig rig på Omega3. Ekstra højt indhold af EPA og DHA – for din hvalps syn og hjerneaktivitet.
Kulhydrat kilder er hele brune ris, hele hvide ris og havre. GE kulhydrater er udvalgt ud fra deres høje ernæringsværdi. Mere en 60 specifikke næringsstoffer i hver af disse typer korn: Ris og havre.
INGEN hvede, INGEN majs og INGEN soya i Golden Eagle hvalpefoder. Disse korntyper er kendt for at give allergiske reaktioner.
Fiber kilder: Roetrævler. Har et højt indhold af fordøjelige fibre – ligesom tomat-pulb. Havre, ris, kartofler og gulerødder og æble udgør resten af de fibre der SKAL være i foderet, for at din hunds mave kan fungere og for at sikre at analkirtlerne er velfungerende.
Frugt og Grøntsager i helt naturlig form og udvalgt for deres holistiske egenskaber.
GE’s specielle og patenterede mix af Nutraceuticaler og MicroHealth™, BioHealth™ og Lactohealth™. Disse Pro- og prebiotiske ingredienser er sammensat således, at din hunds fordøjelse fungerer optimalt. Dette gør Golden Eagle hundefoder til det mest avancerede foder i verden.

Garanteret analyse

Råprotetin min 28 %
Råfedt min 17 %
Råfiber max 3,5 %
Aske max 9,9 %
A vitamin min 26.000 IE/kg
Vitamin D3 min 1.823 IE/kg
Vitamin E min. 248 IE/kg
Vitamin C min. 37,8 mg
Kobber max 20 mg/kg
Kalcium max 1,5 %
Fosfor min. 1,1 %
L-Carnitin min. 121,5 mg
Omega-6 min. 3,00%
Omega-3 min. 0,9%

Hvorfor vælge vores foder

Hvorfor vælge vores foder?
Din firbenede bedste ven fortjener det bedste. Her på siden kan du blive klogere på indholdet i det naturlige og holistiske foder Golden Eagle Holistic Health®.

Det sunde og naturlige valg
Vi har dine behov i fokus. Derfor består vores foder af nøje udvalgte råvarer, herunder vildlaks fra Atlanterhavet på grund af det utrolig høje omega 3-indhold. Nedenfor kan du læse, hvad vi har lagt vægt på i opbygningen af vores hunde- og kattefoder. Det har vi gjort noget ud af, fordi vi går op i, at din firbenede bedste ven kan få det, den har brug for.

Fokus på dine behov
Alt foder af typen Golden Eagle Holistic Health® er naturligt kvalitetsfoder produceret med udgangspunkt i en holistisk tankegang. Hunde- og kattefoderet er ikke racespecifikt, så uanset om du har en lille kat eller en stor schæfer, sikrer vi dig en naturlig kost af høj kvalitet.

Proteiner
Kød er en solid kilde til protein. Derfor består alle foderprodukterne af typen Golden Eagle Holistic Health® af kvalitetskød som kilde til mager protein. Din hund eller kat har ligesom mennesker behov for animalsk fedt og forskellige aminosyrer, og dette behov imødekommer vi ved at tilbyde foder, der består af and, vildlaks, kylling, gris, lam og æg.

Grøntsager
Din hund eller kat har også behov for vitaminer, fibre og forskellige mineraler. Grøntsager er en vigtig kilde hertil, og derfor indeholder alt foder af typen Golden Eagle Holistic Health® grøntsager i form af gulerødder, kartofler, ærter, tomat og bælgplanten lucerne alfalfa. Kvalitetsstemplet ligger i, at alle grøntsagerne er bearbejdet friske og hele frem for opvarmede eller frosne. Det gør vi for at sikre, at nærringsstoffer, antioxidanter, duften og smagen bliver bevaret.

Frugtgruppen
Når du vælger vores kvalitetsfoder, sikrer du din hund eller kat en række vigtige og beskyttende næringsstoffer og fibre. Vi opbygger foderet af gode kulhydrater og tilsætter friske hele æbler og tranebær, da det sikrer et ekstra højt niveau af antioxidanter. Derudover består foderet af antioxidanten vitamin C, som hjælper med at hele sår og bidrager til at nye celler skabes og bevares.

Bonusinfo: Det holistiske foder indeholder dertil antioxidanterne Beta-caroten og A-vitamin, der bidrager til et godt syn, udvikling af knogler og tænder og beskytter mod infektioner. Desuden indeholder foderet stoffet potassium, der fremmer udviklingen af muskelstrukturer hos din hund eller kat.

Korn- og kernegruppen
Korn og kerner er en solid kilde til kulhydrater og er dertil rige på B-vitamin, jern, fiber og selen. Alt foder fra Golden Eagle Holistic Health® består udelukkende af korn fra hvide ris, brune ris, havrekorn og bygkorn.

Fedt- og oliegruppen
Præcis som mennesker har hunde og katte brug for en række olier og fedtstoffer i kosten. Vores naturlige foder til hund og kat indeholder Omega 3-, 6- og 9-fedtsyrer, der stammer fra nøje udvalgte fedtstoffer fra kylling, and og lam. Olierne er udvundet af hørfrø og laks, og med foderets varierende og hele bestanddele sikres den gode duft og smag.

Hvorfor er det vigtigt?
Ved at give din hund eller kat Golden Eagle Holistic Health® sikrer du, at den får de fornødne olier og fedtstoffer via kosten. Det bidrager kort og godt til et sundt og godt kæledyrsliv. Indtag af de rette olier og fedtstoffer bidrager overordnet positivt til hjerneaktivitet, blank pels, sund hud, smidige led og godt syn er nogle af de funktioner indtag af fedtstoffer og olier fremmer.

Hjælp til valg af foder

Fodring af katte og hunde, alt efter deres anatomi

Katte og hunde har udviklet sig som jægere og deres fordøjelse samt interne anatomiske træk er forblevet uændrede i århundreder på trods af en ”moderne livsstil.
En biologisk hensigtsmæssig kost afspejler den samme balance og variation af ingredienser, der ville blive forbruges i naturen, herunder muskler kød, knogler, fedt, orgel kød og vegetabilske materialer.
Hunde er kødædere, ikke altædende. Hunde er meget fleksible, men bare fordi de kan overleve på en altædende kost, betyder ikke, at det er den bedste kost for dem
Med den korte fordøjelseskanal (tarmsystem) og gastrointestinale systemer er hunde og katte indrettet til at metabolisere animalsk kød og fedt, ikke kerner og kulhydrater.
Biologisk afpasset fødevarer er designet til at matche fordøjelsessystemets evner/funktioner hos hunde og katte. Ligesom den naturlige kost, har et højt proteinindhold og et lav indhold af kulhydrater, med en koncentration og variation af minimalt forarbejdede kød og fedtstoffer fra animalsk kilde

Klik her for at få hjælp til at vælge det optimale produkt/foder for din hund/kat: Fodervejledning