Golden Eagle Holistic Health – Large/gigant Breed Adult

DKK579,00

Golden Eagle Hollistic – Large/gigant Breed Adult er vores tilbud til hunden af stor eller gigant race. Pillerne er tilpasset den store hund og er også velegnet til hunde med kort snude som eksempelvis bokser og bulldog.

Store piller

Nettovægt: 12KG

Ikke på lager

Beskrivelse

Hundefoder til store racer – Golden Eagle Holistic Large Breed Adult er udviklet til din voksne hund af stor race eller gigant størrelse. Et helt naturligt, velsmagende hundefoder til de store hunde, helt uden hvede, majs og soya eller andre kendte allergener. Store piller. 12 kg.

Hundefoder til store racer – Svært at vælge? Find den rigtige variant til din hund lige her

Golden Eagle Holistic Large Breed Adult er et multiprotein hundefoder til store racer og hunde med flade snuder. De har meget lettere ved at samle store foderpiller op. Et skønt foder med store bidder, som dufter fantastisk, så din hund helt naturligt vil elske det. Her får du en hel sækfuld af sundhed til din hund. Til dig, der tænker i langt liv, stor trivsel og dyrevelfærd, er hundefoder til store racer fra Golden Eagle det helt rigtig valg.

Der er 4 forskellige animalske proteiner i dette lækre hundefoder: kylling, gris, laks og æg. Det sikrer at din hund får et supersundt og afbalanceret hundefoder med alle de nødvendige aminosyrer, som er helt uundværlige (essentielle) for din hunds sundhed.
Hundefoder til store racer er fuld af de sunde fedtstoffer og olier for god energi og skinnende pels. De kommer fra kyllingefedt, knust hørfrø og sunde vildlaks fra de kolde, dybe have. Golden Eagles Omega3 er særligt rig på EPA og DHA. Netop det, der sikrer din hund et sundt kredsløb og optimal syns- og hjerne funktion. Et rent trivselsfoder med ekstra store bidder til din store hund.

Ingredienser i hundefoder til store racer fra Golden Eagle:
Tørret og malet kylling, brune ris, hvide ris, havre, kyllingefedt (preserveret med vitaminer), tørret og malet svinekød, kartofler, hørfrø, tomat, Rødbede, tørret æg, tørret og malet vilde laks, ærter, gul erødder, lucerne, lakseolie fra vildlaks, kyllingelever sky, monosotiumfosfat, natrox salt, kaliumklorid, kælp søtang, yucca, joint care pack, tørret æble, tranebær, selen, beta caroten, L-carnitin, mineraler, vitaminer
Hertil vores naturlige og holistiske tilskud Micro Health®, Bio Health®, Lacto Health®

Analyse:

Protein min 24%
Fedt min 14%
Fiber max 3,6%
Aske max 8,0%
A-vitamin min 26.000IE/kg
D3-vitamin min 1823IE/kg
E-vitamin min 248IE/kg
Kobber max 20mg/kg
Kalk max 1,5%
Fosfor max 1,0%
Omega 6 min 2,4%
Omega 3 min 0,8%

Yderligere information

Vægt 12.5 kg

Ingredienser

Ingredienser i hundefoder til store racer fra Golden Eagle:

Tørret og malet kylling, brune ris, hvide ris, havre, kyllingefedt (preserveret med vitaminer), tørret og malet svinekød, kartofler, hørfrø, tomat, Rødbede, tørret æg, tørret og malet vilde laks, ærter, gul erødder, lucerne, lakseolie fra vildlaks, kyllingelever sky, monosotiumfosfat, natrox salt, kaliumklorid, kælp søtang, yucca, joint care pack, tørret æble, tranebær, selen, beta caroten, L-carnitin, mineraler, vitaminer
Hertil vores naturlige og holistiske tilskud Micro Health®, Bio Health®, Lacto Health®

Garanteret analyse

Protein min. 24%
Fedt min. 14%
Fiber max. 3,6%
Aske max. 8,0%
A-vitamin. min. 26.000IE/kg
D3-vitamin. min. 1823IE/kg
E-vitamin. min. 248IE/kg
Kobber max. 20mg/kg
Kalk max. 1,5%
Fosfor max. 1,0%
Omega 6 min. 2,4%
Omega 3 min. 0,8%

Hvorfor vælge vores foder

Hvorfor vælge vores foder?
Din firbenede bedste ven fortjener det bedste. Her på siden kan du blive klogere på indholdet i det naturlige og holistiske foder Golden Eagle Holistic Health®.

Det sunde og naturlige valg
Vi har dine behov i fokus. Derfor består vores foder af nøje udvalgte råvarer, herunder vildlaks fra Atlanterhavet på grund af det utrolig høje omega 3-indhold. Nedenfor kan du læse, hvad vi har lagt vægt på i opbygningen af vores hunde- og kattefoder. Det har vi gjort noget ud af, fordi vi går op i, at din firbenede bedste ven kan få det, den har brug for.

Fokus på dine behov
Alt foder af typen Golden Eagle Holistic Health® er naturligt kvalitetsfoder produceret med udgangspunkt i en holistisk tankegang. Hunde- og kattefoderet er ikke racespecifikt, så uanset om du har en lille kat eller en stor schæfer, sikrer vi dig en naturlig kost af høj kvalitet.

Proteiner
Kød er en solid kilde til protein. Derfor består alle foderprodukterne af typen Golden Eagle Holistic Health® af kvalitetskød som kilde til mager protein. Din hund eller kat har ligesom mennesker behov for animalsk fedt og forskellige aminosyrer, og dette behov imødekommer vi ved at tilbyde foder, der består af and, vildlaks, kylling, gris, lam og æg.

Grøntsager
Din hund eller kat har også behov for vitaminer, fibre og forskellige mineraler. Grøntsager er en vigtig kilde hertil, og derfor indeholder alt foder af typen Golden Eagle Holistic Health® grøntsager i form af gulerødder, kartofler, ærter, tomat og bælgplanten lucerne alfalfa. Kvalitetsstemplet ligger i, at alle grøntsagerne er bearbejdet friske og hele frem for opvarmede eller frosne. Det gør vi for at sikre, at nærringsstoffer, antioxidanter, duften og smagen bliver bevaret.

Frugtgruppen
Når du vælger vores kvalitetsfoder, sikrer du din hund eller kat en række vigtige og beskyttende næringsstoffer og fibre. Vi opbygger foderet af gode kulhydrater og tilsætter friske hele æbler og tranebær, da det sikrer et ekstra højt niveau af antioxidanter. Derudover består foderet af antioxidanten vitamin C, som hjælper med at hele sår og bidrager til at nye celler skabes og bevares.

Bonusinfo: Det holistiske foder indeholder dertil antioxidanterne Beta-caroten og A-vitamin, der bidrager til et godt syn, udvikling af knogler og tænder og beskytter mod infektioner. Desuden indeholder foderet stoffet potassium, der fremmer udviklingen af muskelstrukturer hos din hund eller kat.

Korn- og kernegruppen
Korn og kerner er en solid kilde til kulhydrater og er dertil rige på B-vitamin, jern, fiber og selen. Alt foder fra Golden Eagle Holistic Health® består udelukkende af korn fra hvide ris, brune ris, havrekorn og bygkorn.

Fedt- og oliegruppen
Præcis som mennesker har hunde og katte brug for en række olier og fedtstoffer i kosten. Vores naturlige foder til hund og kat indeholder Omega 3-, 6- og 9-fedtsyrer, der stammer fra nøje udvalgte fedtstoffer fra kylling, and og lam. Olierne er udvundet af hørfrø og laks, og med foderets varierende og hele bestanddele sikres den gode duft og smag.

Hvorfor er det vigtigt?
Ved at give din hund eller kat Golden Eagle Holistic Health® sikrer du, at den får de fornødne olier og fedtstoffer via kosten. Det bidrager kort og godt til et sundt og godt kæledyrsliv. Indtag af de rette olier og fedtstoffer bidrager overordnet positivt til hjerneaktivitet, blank pels, sund hud, smidige led og godt syn er nogle af de funktioner indtag af fedtstoffer og olier fremmer.

Hjælp til valg af foder

Fodring af katte og hunde, alt efter deres anatomi

Katte og hunde har udviklet sig som jægere og deres fordøjelse samt interne anatomiske træk er forblevet uændrede i århundreder på trods af en ”moderne livsstil.
En biologisk hensigtsmæssig kost afspejler den samme balance og variation af ingredienser, der ville blive forbruges i naturen, herunder muskler kød, knogler, fedt, orgel kød og vegetabilske materialer.
Hunde er kødædere, ikke altædende. Hunde er meget fleksible, men bare fordi de kan overleve på en altædende kost, betyder ikke, at det er den bedste kost for dem
Med den korte fordøjelseskanal (tarmsystem) og gastrointestinale systemer er hunde og katte indrettet til at metabolisere animalsk kød og fedt, ikke kerner og kulhydrater.
Biologisk afpasset fødevarer er designet til at matche fordøjelsessystemets evner/funktioner hos hunde og katte. Ligesom den naturlige kost, har et højt proteinindhold og et lav indhold af kulhydrater, med en koncentration og variation af minimalt forarbejdede kød og fedtstoffer fra animalsk kilde

Klik her for at få hjælp til at vælge det optimale produkt/foder for din hund/kat: Fodervejledning