Golden Eagle Holistic Health – Lam og ris

DKK610,00

Golden Eagle Holistic – Lam og ris er velegnet til voksne hunde af alle racer. Lammekød og ris har også vist positiv effekt på hunde med dårlig/sart mave.

Lammekød er en letfordøjelig proteinkilde, som er let for din hund at optage. Lam og ris variationen kan med fordel også blandes med vores andre varianter.

Nettovægt: 12KG

Ikke på lager

Beskrivelse

Naturligt hundefoder med fritlevende lam – Golden Eagle® Holistic Health hundefoder af Lam fra fritgående opdræt
Helt naturligt hundefoder til hunde af alle racer – også til dårlig mave – uden medicinrester, uden kunstig konservering, uden farve, uden hormonforstyrrende tilsætninger. Og kød er fra fritgående dyr

Naturligt hundefoder med fritlevende lam er foder med protein fra kun lam og æg. Supereffektivt ved sarte maver

Svært at vælge? Find den rigtige variant til din hund lige her

Et lækkert, velsmagende hundefoder med lam til din hund. Til dig, der ønsker et hundefoder kun med Lam som proteinkilde, og til den hund, der reagerer mod fx. hundefoder med kylling.
Hundefoder med Lam og Ris er meget letfordøjeligt.

Hunde med forstyrrelser i fordøjelsen, diarré eller foderallergi, eller simpelthen bare dårlig mave, vil have rigtig godt af Naturligt hundefoder med fritlevende lam.
Til alle racer – også til de sunde maver…

Ingredienser i Naturligt hundefoder med fritlevende lam fra Golden Eagle Holistic Health:
Tørret og malet Lammekød, Hele brune ris, Hele hvide ris, Havre, Hørfrø, tørret æg, Rødbede, Kyllingefedt (preserveret med vitaminer), Tørrede Ærter, Tørrede Gulerødder, Alfalfa, Presset Tomat, Lakseolie, Kyllingelever sky, Tørret Kelp Søtang, Tørrede æbler, Tranebær, hydrolysat af krebsdyr, hydrolysat af brusk, Yucca, Selen, Beta Caroten, L-carnitin, Vitaminer og Mineraler. Indeholder specielt gavnlige, naturlige og holistiske tilskud, MicroHealthTM, BioHealthTM og LactoHealthTM

Garanteret Analyse i Golden Eagle Holistic Health hundefoder med Lam/Ris :

 Råprotein  min  22.00 %
 Råfedt  min  15.00 %
 Fiber  max  3.50%
 Aske  max  9,8%
 Vitamin A  min  22.000 IE/kg
 Vitamin D3  min  1.450 IE/kg
 Vitamin E  min  200 IE/kg
 Vitamin C  min  37,8 mg
 Kobber  max  20 mg/kg
 Kalcium  max  1,9 %
 Fosfor  min  1,0 %
 L- Carnitin  min  100,0 mg
 Omega-6  min  2,45%
 Omega-3  min  1,39 %
Hydrolysat af krebsdyr
(glucosaminkilde) min.
400mg/kg
Plus et fuldt supplement af B vitaminer og spormineraler

Yderligere information

Vægt 12.5 kg
STØRRELSE

12 kg, 2 kg, 3 x 2 kg, 4 x 2kg

Ingredienser

Ingredienser i Naturligt hundefoder med fritlevende lam fra Golden Eagle Holistic Health:

Tørret og malet Lammekød, Hele brune ris, Hele hvide ris, Havre, Hørfrø, tørret æg, Rødbede, Kyllingefedt (preserveret med vitaminer), Tørrede Ærter, Tørrede Gulerødder, Alfalfa, Presset Tomat, Lakseolie, Kyllingelever sky, Tørret Kelp Søtang, Tørrede æbler, Tranebær, hydrolysat af krebsdyr, hydrolysat af brusk, Yucca, Selen, Beta Caroten, L-carnitin, Vitaminer og Mineraler. Indeholder specielt gavnlige, naturlige og holistiske tilskud, MicroHealthTM, BioHealthTM og LactoHealthTM

Garanteret analyse

Råprotein: min. 22.00 %
Råfedt: min. 15.00 %
Fiber: max. 3.50%
Aske: max. 9,8%
Vitamin A: min. 22.000 IE/kg
Vitamin D3: min. 1.450 IE/kg
Vitamin E: min. 200 IE/kg
Vitamin C: min. 37,8 mg
Kobber: max. 20 mg/kg
Kalcium: max. 1,9 %
Fosfor: min. 1,0 %
L- Carnitin: min. 100,0 mg
Omega-6: min 2,45%
Omega-3: min. 1,39 %
Hydrolysat af krebsdyr (glucosaminkilde): min. 400mg/kg

Plus et fuldt supplement af B vitaminer og spormineraler

Hvorfor vælge vores foder

Hvorfor vælge vores foder?
Din firbenede bedste ven fortjener det bedste. Her på siden kan du blive klogere på indholdet i det naturlige og holistiske foder Golden Eagle Holistic Health®.

Det sunde og naturlige valg
Vi har dine behov i fokus. Derfor består vores foder af nøje udvalgte råvarer, herunder vildlaks fra Atlanterhavet på grund af det utrolig høje omega 3-indhold. Nedenfor kan du læse, hvad vi har lagt vægt på i opbygningen af vores hunde- og kattefoder. Det har vi gjort noget ud af, fordi vi går op i, at din firbenede bedste ven kan få det, den har brug for.

Fokus på dine behov
Alt foder af typen Golden Eagle Holistic Health® er naturligt kvalitetsfoder produceret med udgangspunkt i en holistisk tankegang. Hunde- og kattefoderet er ikke racespecifikt, så uanset om du har en lille kat eller en stor schæfer, sikrer vi dig en naturlig kost af høj kvalitet.

Proteiner
Kød er en solid kilde til protein. Derfor består alle foderprodukterne af typen Golden Eagle Holistic Health® af kvalitetskød som kilde til mager protein. Din hund eller kat har ligesom mennesker behov for animalsk fedt og forskellige aminosyrer, og dette behov imødekommer vi ved at tilbyde foder, der består af and, vildlaks, kylling, gris, lam og æg.

Grøntsager
Din hund eller kat har også behov for vitaminer, fibre og forskellige mineraler. Grøntsager er en vigtig kilde hertil, og derfor indeholder alt foder af typen Golden Eagle Holistic Health® grøntsager i form af gulerødder, kartofler, ærter, tomat og bælgplanten lucerne alfalfa. Kvalitetsstemplet ligger i, at alle grøntsagerne er bearbejdet friske og hele frem for opvarmede eller frosne. Det gør vi for at sikre, at nærringsstoffer, antioxidanter, duften og smagen bliver bevaret.

Frugtgruppen
Når du vælger vores kvalitetsfoder, sikrer du din hund eller kat en række vigtige og beskyttende næringsstoffer og fibre. Vi opbygger foderet af gode kulhydrater og tilsætter friske hele æbler og tranebær, da det sikrer et ekstra højt niveau af antioxidanter. Derudover består foderet af antioxidanten vitamin C, som hjælper med at hele sår og bidrager til at nye celler skabes og bevares.

Bonusinfo: Det holistiske foder indeholder dertil antioxidanterne Beta-caroten og A-vitamin, der bidrager til et godt syn, udvikling af knogler og tænder og beskytter mod infektioner. Desuden indeholder foderet stoffet potassium, der fremmer udviklingen af muskelstrukturer hos din hund eller kat.

Korn- og kernegruppen
Korn og kerner er en solid kilde til kulhydrater og er dertil rige på B-vitamin, jern, fiber og selen. Alt foder fra Golden Eagle Holistic Health® består udelukkende af korn fra hvide ris, brune ris, havrekorn og bygkorn.

Fedt- og oliegruppen
Præcis som mennesker har hunde og katte brug for en række olier og fedtstoffer i kosten. Vores naturlige foder til hund og kat indeholder Omega 3-, 6- og 9-fedtsyrer, der stammer fra nøje udvalgte fedtstoffer fra kylling, and og lam. Olierne er udvundet af hørfrø og laks, og med foderets varierende og hele bestanddele sikres den gode duft og smag.

Hvorfor er det vigtigt?
Ved at give din hund eller kat Golden Eagle Holistic Health® sikrer du, at den får de fornødne olier og fedtstoffer via kosten. Det bidrager kort og godt til et sundt og godt kæledyrsliv. Indtag af de rette olier og fedtstoffer bidrager overordnet positivt til hjerneaktivitet, blank pels, sund hud, smidige led og godt syn er nogle af de funktioner indtag af fedtstoffer og olier fremmer.

Hjælp til valg af foder

Fodring af katte og hunde, alt efter deres anatomi

Katte og hunde har udviklet sig som jægere og deres fordøjelse samt interne anatomiske træk er forblevet uændrede i århundreder på trods af en ”moderne livsstil.
En biologisk hensigtsmæssig kost afspejler den samme balance og variation af ingredienser, der ville blive forbruges i naturen, herunder muskler kød, knogler, fedt, orgel kød og vegetabilske materialer.
Hunde er kødædere, ikke altædende. Hunde er meget fleksible, men bare fordi de kan overleve på en altædende kost, betyder ikke, at det er den bedste kost for dem
Med den korte fordøjelseskanal (tarmsystem) og gastrointestinale systemer er hunde og katte indrettet til at metabolisere animalsk kød og fedt, ikke kerner og kulhydrater.
Biologisk afpasset fødevarer er designet til at matche fordøjelsessystemets evner/funktioner hos hunde og katte. Ligesom den naturlige kost, har et højt proteinindhold og et lav indhold af kulhydrater, med en koncentration og variation af minimalt forarbejdede kød og fedtstoffer fra animalsk kilde

Klik her for at få hjælp til at vælge det optimale produkt/foder for din hund/kat: Fodervejledning