Golden Eagle Holistic Health Hypoallergen – And og kartoffel

DKK591,00

Golden Eagle Holistic – Hypoallergen – And og kartoffel er godt til hunde med allergi eller til hunde med lever- og nyreproblemer.

Denne variant kan hjælpe din hund tilbage til en afbalanceret næringstilstand, da den ikke belaster systemet mere end højest nødvendigt.

Nettovægt: 10KG

På lager

Hvorfor vælge vores foder?

Din firbenede bedste ven fortjener det bedste. Her på siden kan du blive klogere på indholdet i det naturlige og holistiske foder Golden Eagle Holistic Health®.

Proteiner

Kød er en solid kilde til protein. Derfor består alle foderprodukterne af typen Golden Eagle Holistic Health® af kvalitetskød som kilde til mager protein. Din hund eller kat har ligesom mennesker behov for animalsk fedt og forskellige aminosyrer, og dette behov imødekommer vi ved at tilbyde foder, der består af and, vildlaks, kylling, gris, lam og æg.

Grøntsager

Din hund eller kat har også behov for vitaminer, fibre og forskellige mineraler. Grøntsager er en vigtig kilde hertil, og derfor indeholder alt foder af typen Golden Eagle Holistic Health® grøntsager i form af gulerødder, kartofler, ærter, tomat og bælgplanten lucerne alfalfa. Kvalitetsstemplet ligger i, at alle grøntsagerne er bearbejdet friske og hele frem for opvarmede eller frosne. Det gør vi for at sikre, at nærringsstoffer, antioxidanter, duften og smagen bliver bevaret.

Frugtgruppen

Når du vælger vores kvalitetsfoder, sikrer du din hund eller kat en række vigtige og beskyttende næringsstoffer og fibre. Vi opbygger foderet af gode kulhydrater og tilsætter friske hele æbler og tranebær, da det sikrer et ekstra højt niveau af antioxidanter. Derudover består foderet af antioxidanten vitamin C, som hjælper med at hele sår og bidrager til at nye celler skabes og bevares.

Bonusinfo: Det holistiske foder indeholder dertil antioxidanterne Beta-caroten og A-vitamin, der bidrager til et godt syn, udvikling af knogler og tænder og beskytter mod infektioner. Desuden indeholder foderet stoffet potassium, der fremmer udviklingen af muskelstrukturer hos din hund eller kat.

Korn- og kernegruppen

Korn og kerner er en solid kilde til kulhydrater og er dertil rige på B-vitamin, jern, fiber og selen. Alt foder fra Golden Eagle Holistic Health® består udelukkende af korn fra hvide ris, brune ris, havrekorn og bygkorn.

Fedt- og oliegruppen

Præcis som mennesker har hunde og katte brug for en række olier og fedtstoffer i kosten. Vores naturlige foder til hund og kat indeholder Omega 3-, 6- og 9-fedtsyrer, der stammer fra nøje udvalgte fedtstoffer fra kylling, and og lam. Olierne er udvundet af hørfrø og laks, og med foderets varierende og hele bestanddele sikres den gode duft og smag.

Hvorfor er det vigtigt?
Ved at give din hund eller kat Golden Eagle Holistic Health® sikrer du, at den får de fornødne olier og fedtstoffer via kosten. Det bidrager kort og godt til et sundt og godt kæledyrsliv. Indtag af de rette olier og fedtstoffer bidrager overordnet positivt til hjerneaktivitet, blank pels, sund hud, smidige led og godt syn er nogle af de funktioner indtag af fedtstoffer og olier fremmer.

skriv ingredienser her

Brug filter funktionen nedenfor til af finde det bedste produkt til din hund/kat, ud fra nogle ernæringsmæssige behov.

Som en tommelfinger regel, følges fodervejledningen på foderets emballage, men ligesom med mennesker – er alder og vægt alene, ikke afgørende for hunde og kattes ernæringsmæssige behov.

Alder, livsstilssygdomme m.m. har ligeledes indflydelse på din hund/kats ernæringsmæssige behov.

Du kontrollere selv dette ved at mærke på din hunds ribben og rygsøjle en gang om ugen. Kan du ikke mærke dem, er din hund/kat for tyk, falder dine fingre ind imellem disse er din hund/kat for tynd.

Er du i tvivl så kontakt altid din dyrlæge eller en af vores ernæringsspecialister

Valg af foder

Som en trofast følgesvend til mennesker i mere end 10.000 år, kommer tendensen til at menneskeliggøre vores hunde ikke som nogen overraskelse for de fleste. Men på trods af sit lange og tætte samliv med mennesker, er hunden dog stadig tættest genetisk med den grå ulv.

Det sunde og naturlige valg

Vi har dine behov i fokus. Derfor består vores foder af nøje udvalgte råvarer, herunder vildlaks fra Atlanterhavet på grund af det utrolig høje omega 3-indhold. Nedenfor kan du læse, hvad vi har lagt vægt på i opbygningen af vores hunde- og kattefoder. Det har vi gjort noget ud af, fordi vi går op i, at din firbenede bedste ven kan få det, den har brug for.

Fokus på dine behov

Alt foder af typen Golden Eagle Holistic Health® er naturligt kvalitetsfoder produceret med udgangspunkt i en holistisk tankegang. Hunde- og kattefoderet er ikke racespecifikt, så uanset om du har en lille kat eller en stor schæfer, sikrer vi dig en naturlig kost af høj kvalitet.

For at forstå de ernæringsmæssige behov hos hunde og katte, er det nødvendigt at begynde med en grundlæggende forståelse af deres anatomiske egenskaber, og hvordan de adskiller sig fra planteædere og altædende. Ved at forstå hvilke anatomiske træk der er forbundet med hver type kost, er vi i stand til at klassificere et dyr som:

  • Carnivore (kødspisere),
  • Herbivore (planteædere), eller
  • Omnivore (både kød og plante ædere)

Denne klassificering hjælper os med at forstå, hvilke fødevarer dyret faktisk er tilpasset til at spise.

Proteinkvaliteten: Animalsk protein er uundværlig ernæringskilde for hunde og katte – de en forudsætning for de basale kropsfunktioner, herunder cellulære regeneration, vedligeholdelse af væv, hormon- og enzymproduktion, samt fordeling af energi. Selvom protein er afgørende, er ikke alle proteiner lige gode.

Den ernæringsmæssige værdi er påvirket af følgende faktorer: Protein kilde, Aminosyre sammensætning samt Protein fordøjelighed

Vand

Generelt skal der altid være frisk vand til hunden – skiftes mindst en gang om dagen og som en tommelfingerregel bør hunde på tørfoder drikke mindst 2-3 gange foderets vægt

skriv garanteret analyse her