Golden Eagle Holistic Health Hypoallergen – And og kartoffel

DKK591,00

Golden Eagle Holistic – Hypoallergen – And og kartoffel er godt til hunde med allergi eller til hunde med lever- og nyreproblemer.

Denne variant kan hjælpe din hund tilbage til en afbalanceret næringstilstand, da den ikke belaster systemet mere end højest nødvendigt.

Nettovægt: 10KG

Ikke på lager

Beskrivelse

Golden Eagle Holistic Health Hypoallergen hundefoder med And og kartoffel er særligt udviklet til hunde med allergi eller foderintolerans, problemer med fordøjelse, diarré, samt eksem, kløe og allergiske hudreaktioner. Eksklusivt allergifoder, der også er rigtig godt til dig der ønsker et kornfrit produkt til din hund – 10 kg

Dette allergifoder til din hund er også særdeles velegnet ved problemer i nyre og lever, f.eks. nyresten og høje levertal

Golden Eagle Holistic Health Hypoallergen And har:

• INGEN korn
• INGEN æg, kylling, gris, lam eller okse. Kun And
• INGEN mælkeprodukter
• INGEN kunstige farvstoffer, smagsstoffer eller konserverings(preserverings)stoffer
• INGEN hormoner eller medicinrester
• HELT naturligt og holistisk
• MED prebiotics (MOS)
• MED beta-glucaner (FOS)
• MED probiotics (DFM)
• Tilsat L’Carnitin og beta-caroten

Indeholder Golden Eagles unikke, beskyttede mix af MicroHealth™, BioHealth™ og Lactohealth™, for sunde led og tip-top fordøjelse

Bemærk, at selvom dette er et allergifoder, kan det sagtens bruges til hunde uden allergi.

Yderligere information

Vægt 10.5 kg
STØRRELSE

10 kg, 2 kg

Ingredienser

Ingredienser i Golden Eagle Holistic Health Hypoallergen hundefoder med And og kartoffel:

Tørret og malet And (>29%), Kartoffel (>29%), Roetrævler, andefedt (preserveret med naturlige vitaminer), hørfrø, ølgær, andelever sky, yucca, kelp, L’Carnitin, beta-caroten, beta-glucaner (MOS), inulin (FOS), probiotics (DFM), vitaminer og mineraler

Garanteret analyse

Garanteret analyse i GE Hypoallergen foder med And:

Protein 26 %
Fedt 12 %
fiber 3,5 %
aske 9,75 %
vitamin-A 22000 iu/kg
vitamin-E 170 iu/kg
kalcium 2,2 %
fosfor 1,35 %
kobber 20 mg/kg
selen 0,22 mg/kg
omega-6 2,58 %
Omega-3 0,6 %

Bemærk, at selvom dette er et allergifoder, kan det sagtens bruges til hunde uden allergi.

Hvorfor vælge vores foder

Hvorfor vælge vores foder?
Din firbenede bedste ven fortjener det bedste. Her på siden kan du blive klogere på indholdet i det naturlige og holistiske foder Golden Eagle Holistic Health®.

Det sunde og naturlige valg
Vi har dine behov i fokus. Derfor består vores foder af nøje udvalgte råvarer, herunder vildlaks fra Atlanterhavet på grund af det utrolig høje omega 3-indhold. Nedenfor kan du læse, hvad vi har lagt vægt på i opbygningen af vores hunde- og kattefoder. Det har vi gjort noget ud af, fordi vi går op i, at din firbenede bedste ven kan få det, den har brug for.

Fokus på dine behov
Alt foder af typen Golden Eagle Holistic Health® er naturligt kvalitetsfoder produceret med udgangspunkt i en holistisk tankegang. Hunde- og kattefoderet er ikke racespecifikt, så uanset om du har en lille kat eller en stor schæfer, sikrer vi dig en naturlig kost af høj kvalitet.

Proteiner
Kød er en solid kilde til protein. Derfor består alle foderprodukterne af typen Golden Eagle Holistic Health® af kvalitetskød som kilde til mager protein. Din hund eller kat har ligesom mennesker behov for animalsk fedt og forskellige aminosyrer, og dette behov imødekommer vi ved at tilbyde foder, der består af and, vildlaks, kylling, gris, lam og æg.

Grøntsager
Din hund eller kat har også behov for vitaminer, fibre og forskellige mineraler. Grøntsager er en vigtig kilde hertil, og derfor indeholder alt foder af typen Golden Eagle Holistic Health® grøntsager i form af gulerødder, kartofler, ærter, tomat og bælgplanten lucerne alfalfa. Kvalitetsstemplet ligger i, at alle grøntsagerne er bearbejdet friske og hele frem for opvarmede eller frosne. Det gør vi for at sikre, at nærringsstoffer, antioxidanter, duften og smagen bliver bevaret.

Frugtgruppen
Når du vælger vores kvalitetsfoder, sikrer du din hund eller kat en række vigtige og beskyttende næringsstoffer og fibre. Vi opbygger foderet af gode kulhydrater og tilsætter friske hele æbler og tranebær, da det sikrer et ekstra højt niveau af antioxidanter. Derudover består foderet af antioxidanten vitamin C, som hjælper med at hele sår og bidrager til at nye celler skabes og bevares.

Bonusinfo: Det holistiske foder indeholder dertil antioxidanterne Beta-caroten og A-vitamin, der bidrager til et godt syn, udvikling af knogler og tænder og beskytter mod infektioner. Desuden indeholder foderet stoffet potassium, der fremmer udviklingen af muskelstrukturer hos din hund eller kat.

Korn- og kernegruppen
Korn og kerner er en solid kilde til kulhydrater og er dertil rige på B-vitamin, jern, fiber og selen. Alt foder fra Golden Eagle Holistic Health® består udelukkende af korn fra hvide ris, brune ris, havrekorn og bygkorn.

Fedt- og oliegruppen
Præcis som mennesker har hunde og katte brug for en række olier og fedtstoffer i kosten. Vores naturlige foder til hund og kat indeholder Omega 3-, 6- og 9-fedtsyrer, der stammer fra nøje udvalgte fedtstoffer fra kylling, and og lam. Olierne er udvundet af hørfrø og laks, og med foderets varierende og hele bestanddele sikres den gode duft og smag.

Hvorfor er det vigtigt?
Ved at give din hund eller kat Golden Eagle Holistic Health® sikrer du, at den får de fornødne olier og fedtstoffer via kosten. Det bidrager kort og godt til et sundt og godt kæledyrsliv. Indtag af de rette olier og fedtstoffer bidrager overordnet positivt til hjerneaktivitet, blank pels, sund hud, smidige led og godt syn er nogle af de funktioner indtag af fedtstoffer og olier fremmer.

Hjælp til valg af foder

Fodring af katte og hunde, alt efter deres anatomi

Katte og hunde har udviklet sig som jægere og deres fordøjelse samt interne anatomiske træk er forblevet uændrede i århundreder på trods af en ”moderne livsstil.
En biologisk hensigtsmæssig kost afspejler den samme balance og variation af ingredienser, der ville blive forbruges i naturen, herunder muskler kød, knogler, fedt, orgel kød og vegetabilske materialer.
Hunde er kødædere, ikke altædende. Hunde er meget fleksible, men bare fordi de kan overleve på en altædende kost, betyder ikke, at det er den bedste kost for dem
Med den korte fordøjelseskanal (tarmsystem) og gastrointestinale systemer er hunde og katte indrettet til at metabolisere animalsk kød og fedt, ikke kerner og kulhydrater.
Biologisk afpasset fødevarer er designet til at matche fordøjelsessystemets evner/funktioner hos hunde og katte. Ligesom den naturlige kost, har et højt proteinindhold og et lav indhold af kulhydrater, med en koncentration og variation af minimalt forarbejdede kød og fedtstoffer fra animalsk kilde

Klik her for at få hjælp til at vælge det optimale produkt/foder for din hund/kat: Fodervejledning