Udgivet i Skriv en kommentar

Derfor skal du vælge holistisk hunde- eller kattefoder

Derfor skal du vælge holistisk foder

Du skal overveje holistisk foder, fordi det bygger på en holistisk tankegang, hvor foderet ses som en del af  en større helhed. Foderet er økologisk og af typen fuldfoder. Det sikrer din hund eller kat en sund og komplet ernæring.

Kød af god kvalitet

Du genkender blandt andet vores holistiske foder ved, at kødindholdet står øverst på ingredienslisten. Modsat står en kulhydratkilde som for eksempel korn øverst på ingredienslisten i andre fodertyper og udgør en stor bestanddel af foderet. Det er et kvalitetsstempel, at vores foder er fri for billige tilsætningsstoffer, og at kødet i vores foder er drænet for vand. Det betyder, at den angivne mængde kød i vores foder reelt er kød.

Fri for allergener

Vores holistiske foder indeholder hverken allergener eller overflødige fyldestoffer så som fedtegrever, og så har alle ingredienser haft bæredygtige vilkår. Alle ingredienser er desuden bearbejdet, så vitaminer og mineraler bevares til gavn for din hund eller kats vækst. Her på siden kan du finde den holistiske fodretype, der bedst matcher dine behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *